Bo mi je przysłałaś? No ale jak "nie ma sraczki" nie telepie budą, wszystko działa cacy, tylko coś tam prowizorycznie cyka, to na razie zostaw i jak będziesz miała czas odstaw gdzieś samochód na mały przegląd i będziesz wiedzieć
Bo mi je przysłałaś? No ale jak "nie ma sraczki" nie telepie budą, wszystko działa cacy, tylko coś tam prowizorycznie cyka, to na razie zostaw i jak będziesz miała czas odstaw gdzieś samochód na mały przegląd i będziesz wiedzieć
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 16-04-2016 o 23:07
Nie wiem czemu był regenerowany alternator.
Historia była taka:
jadę, parkuję pod sklepem, czuję zapach 'a'la palona guma' i widzę, że wydobywa mi się spod maski. Auto do mechanika zabiera już laweta, bo dymi od strony rozrządu, który zaraz miałam zaplanowany do wymiany.
Mechanik mówi, że zsunął się pasek rozrządu i ocierał o jakąś obudowę i stąd ten zapach, wiec wymienia. A alternator też niby wyszedł po drodze, więc mówię, OK -róbta co chceta, tylko jeszcze płyny i filtry od razy wymieńcie
No więc poszło, do tego dokładnie tydzień wcześniej hamulce+ tarcze + klocki, przód+ tył...
Już sama nie wiem...
Stawiam dobry obiad, samodzielnie przyrządzony temu, kto to rozkmini![]()
Jakby był spierdzielony rozrząd, to od razu po naprawie by to wyszlo, ale skoro po czasie z dnia na dzień, to nie wiem i raczej nikt Ci nie powie w 100% o co chodzi, bo fizycznie się nie da. Trzeba tam podejść, odpalić, zobaczyć, rozkręcić i odrzucić potencjalnych winowajców, np. zrzucić pasek z urządzen pomocniczych... Czeka Cie wizyta u mechanika jezeli Cie to bardzo denerwuje, lub może ktos z forum bedzie na tyle dobry, ale na filmiku widac, że masz chopa za kierownica to -90% do chętnych![]()
Ehhhh, tak czułam. Macie kogoś do polecenia w takich sprawach w Warszawie? Nie lubię innych dźwięków poza szczelną turbinąTrudno - podjadę i zapłacę
Narzeczony - kucharz-artysta, nie mechanik, ja - analityk w firmie leasingowej![]()
Zjedz na głównej stronie forum na sam dół, tam są fora regionalne i poszukaj co piszą nt. Warszawy.
wysłane się nie zapisują na tym forum
a wysłałaś nie do mnie tylko do kogoś innego
...