Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Temat: podłokietnik do alfy

slip83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukaszzarzynski Zobacz post
    witam wszystkich, dzis zakupilem do swojej belli podlokietnik taki jak w linku w pierwszym poscie. powiem krotko, rewelacja. Troche nakombinowalem by go solidnie zamocowac i jak wszystko mocno poskrecalem to paskud nic nie trzeszczy i bardzo stabilnie stoi. Polecam ten zakup w 100 % !! pozdrowionka !!
    Zarzuć Fotami jak umocowałeś...

lukaszzarzynski
    Gość

Domyślnie podlokietnik

witam.
    podstawa dobrego zamocowanie podlokietnika jest dobre zkrecenie srub mogujacych go. co bede sie rozpisywal, spojrzcie na fotke a sami zrozumiecie :]
    do montazu na tunelu pomiedzy fotelami uzylem grubych grum z solidnymi podkladkami. pozdrawiam

Użytkownik Pirat drogowy Avatar daroo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR 145 boXer, Fiat Stilo 1.8 16V

Domyślnie

a jak ci się teraz zaciąga ręczny? bo ja miałem przez dzień podłokietnik i przeszkadzał lekko.

lukaszzarzynski
    Gość

Domyślnie podlokietnik

no w kwestii zaciagnia recznego to nie ma rewelacji, wyglada to troche na malpie ruchy ale przyjemnosc z jazdy to rekompensuje. wykonanie tego gadzetu pozostawia troche do zyczenia , ale dla alfaholika poprawienie na bardziej estetyczny nie powinno zrobic wiekszego problemu. jakos na dniach bede oklejal go cienka gabka a nastepnie jakas elastyczna skorke lub eko-skorke na niego nawleke wiec sadze ze bedzie to fajnie wygladalo. pozdrawiam

lucas12053
    Gość

Domyślnie

właśnie sobie takie cudo zamówiłem ciekawe jak bedzie to wyglądac juz sie doczekac nie moge wybrałem "chrom" ;] wydaje mi sie powino pasować pod zegary i klamki

Użytkownik Alfa i Omega Avatar aqaz
    Mieszka w
    Konstantynów Łódzki

Domyślnie

witam. JA u siebie mam zamontowany taki:
    PODŁOKIETNIK PODNOSZONY 3 MODELE UNIWERSALNY SS (623439156) - Aukcje internetowe Allegro
    Nie ma problemu przy zaciąganiu ręcznego ani przy zmianie biegów w czasie jazdy(chyba, że chcemy bardzo docisnąć to wiadomo ruchy bardziej nerwowe i robi się ciasno).
    Co do montażu: trzeba przewiercić się przez konsolę centralną. Trzeba też dobrze wymierzyć. Nie wygląda to jak by było fabrycznie montowane ale za taką cenę nie spodziewajmy się cudów.

Ja polecam. Wygodny. I mam wreszcie gdzie trzymać okularki do jazdy lub panel od radia, gdy wysiadam na chwilkę.
    dźwięk + przyspieszenie + elastyczność = V6

Użytkownik Alfa i Omega Avatar aqaz
    Mieszka w
    Konstantynów Łódzki

Domyślnie

w zimę trzasnął - kijowy plastik nie polecam dałem za to 60 zł
    dźwięk + przyspieszenie + elastyczność = V6

bielas487
    Gość

Domyślnie

Witam kogów ja mam taki podłokietnik już od 6 miesięcy i polecam ja dorwałem go w markecie za 30 zł i daje radę nic nie trzeszczy nie pęka a wygoda duża polecam