Przekaże mu osobiście bede u niego 5.12 ;D Dzięki forumowicze na prawdę nie dość że taniej mnie to wyjdzie to będe miał już wszystko niemal obrobionetylko rozrząd mi zostaje
![]()
Przekaże mu osobiście bede u niego 5.12 ;D Dzięki forumowicze na prawdę nie dość że taniej mnie to wyjdzie to będe miał już wszystko niemal obrobionetylko rozrząd mi zostaje
![]()
kolektor najlepiej robić razem z rozrządem, bo dużo rozmontowywania jest wspólne dla obu czynności (chyba się nawet ściąga pasek rozrządu żeby wyjąć kolektor), więc za robotę łącznie wyjdzie Cię na pewno dużo mniej niż robić osobno, bo praktycznie przy rozżądzie zapłacisz już tylko za części.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Racja nie trzeba bedzie robic podobnej roboty 2 razy a juz bede miał wszystko wymienione co potrzebaZapytam Pablo czy mi to od razu ogarnie przy okazji robienia kolektora i egr
może uda się jakąś zniżkę wynegocjować przy tych pracach
Ja po swoich przygodach to proponuję Ci jeszcze zmianę koła prasowego jeśli jest jeszcze fabryczne
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
ale bzdura , miałem kiedyś 156 jtd16v i jak zaślepiłem egr , to właśnie dół się poprawił , auto było żwawsze do 3000rpm , w ogóle to dziwne było twoje podejscie do tematu , wywalić dpf a egr zostawić . Zdajesz sobie sprawe że jak masz niesprawny egr to szybciutko będziesz dpf zapychał . Było dpf zostawić , egr zaślepić .
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
na szczęście wycofałem się z usług kreatora mocy. CO prawda DPF oni mi wyrzucili ale zmodyfikowanie kolektora oraz zaslepienie wraz z wyprogramowaniem EGR do tego jeszcze wymiana rozrządu zlecę PabloGarage wlasnie w poniedzialek jade samochod odstawić. Co do kreatora mocy miałem wrażenie że chcą mnie z kasy ogolić
ALfa juz od wczoraj w Pablogarage. Aż nie mogę się doczekać kiedy ją odbiorę![]()