To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ogólnie fajnie, ale na tranzystorów trzeba uważać![]()
zawsze bylem fanem prostych wzorow, jakos mi te "koniczynkowe" felgi nie leza do koncaTakze jak tylko dojdzie samochod to laduja takie szprychy AEZ Steam na 99%, 8x19 + 9x19. Otwor centralny, rozstaw srub i ET zgodne z OE. Pasuja tez oryginalne kapselki alfy (0050521712). Wolalbym co prawda czarne ale nie ma, wiec sie przemaluje kiedys jak sie porysuja
![]()
spoko odezwę się jak bede blizej zamawiania i porownam jak to wychodzipoki co w necie komplet ponizej 3600 wiec nie jest zle, czujniki cisnienia juz mam
Witam, jestem ciekaw jaka wyszła by mniej wiecej cena pierwszego wzoru 19' 2x8' i 2x9' wraz z czujnikami.