SJS wrzucił pare zdjęć z leśnego: facebook.com/SJSDrivingAcademy/posts/3868330173181499
SJS wrzucił pare zdjęć z leśnego: facebook.com/SJSDrivingAcademy/posts/3868330173181499
Było super, chętnie wybiorę się na kolejną edycję. Choć w hotelu posiedzieliśmy do 2ej w nocy to i tak zabrakło czasu żeby z każdym na spokojnie pogadać - mam nadzieję że będziemy mieli okazję nadrobić następnym razem.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Kuźwa dajcie znać następnym razem ze jedziecie wcześniej również się chętnie wybiorędzień przed.
Chyba ze po prostu przegapiłem gdzieś watek.
epsonix twój moduł s/s powinni dawać w salonie do zakupu alfy świetna sprawa
no przegapiłeś - jak widać wyżej 6 pierwszych postów jest z sierpnia. choć ja przyznam się że też go przegapiłem, dopiero jak gadałem z kozakiem w październiku to mi zaproponował.
dzięki, nie wiem czy mogą - auto homologowane (zużycie paliwa) z włączonym S&S i taki musi być domyślnie (pewnie podobna sprawa z trybem N w autach H2 2018+). i tak cieszmy się że jest możliwość wyłączenia, niektóre auta nie mają w ogóle. w każdym razie jestem tu i ciut polepszam Wam korzystanie z Waszych Alf.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dobra, nie doczytałem/nie zrozumiałem. nie kojarzę który to kolega [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION]. w sumie szkoda że jakos ten temat umarł w sierpniu (nawet nie kojarzyłem że był taki wątek) bo właśnie można się było zgadać i większą grupą - miejsca w hotelu chyba jeszcze było sporo.
wadą noclegu w hotelu było dla mnie 4h snu, rano jak zombie obudziłem się po 6tej a dwie kawy spowodowały że chodziłem rozdygotany. ibuprom też był potrzebnyna szczęście na torze doszła adrenalina i szybko człowiek wskoczył na właściwe obroty.
Shimmy dokładnie byłem na szkoleniu nawet w grupie epsonixa (Niebieskie Stelvio drugie w grupie było Mikołaja brązowe) bo tam go zagadałem o moduł s/s i po szkoleniu w 15s go założył![]()
Chodziło właśnie o to że przegapiłem gdzieś temat że jedziecie dzień wcześniej bo byłoby w hotelu +2 Alfy z kierowcami bo kumpel z gulietty też by pewnie wtedy jechał. Następnym razem będę uważniej śledził tematy.
Ostatnio edytowane przez zabekmj23 ; 02-11-2020 o 19:15