Cześć,
właśnie zacząłem naprawę swojego Stelvio z USA.
Niestety jedna lampa przednia jest w kawałkach drugiej w ogóle nie było.....
Muszę kupić komplet a to już trochę kosztuje dlatego chcę być pewien żeby kupić odpowiednie.
Przeszukałem forum i wiem że są dwa rodzaje lamp 25W i 35W (sądząc po naklejce mam 35W) pytania:
1.Czy to są lampy skrętne (z doświetlaniem) zdjęcia poniżej ?
2.Czy mogę kupić od razu wersję EU jeśli tak to które będą lepsze 25W czy 35W ? Chciałbym takie z którymi będę miał najmniejszy problem z przeróbką (nie muszą się poziomować - wystarczy manualna regulacja z tego co już wiem konieczna wymiana panela pd świateł).
3.Czy możecie polecić warsztat z Wielkopolski który ogarnie temat przeróbki lamp+ewentualnie wgra polskie menu + Carplay (bo chyba nie mam)
4.Muszę kupić także lewy wkład do lusterka (blind spot+fotochrom) czy może być z wersji europejskiej ?
5.Czy możecie podrzucić schemat przodu Stelvio - chodzi o schemat w którym widać wszystkie części ponieważ chciałbym kupić wszystkie plastiki tak jak fabryka dała

6.Jakiś namiar na sprzedającego części specjalizującego się w AR (potrzebne dwie lampy przednie/zderzak przedni/gril środkowy/lewy błotnik przedni/lewy wkład do lusterka)
Z góry dziękuję i pozdrawiam