mam CB kilka ładnych lat wydatek był spory już nie pamiętam górna półka plus antena ale zwróciło się stokroć......do anty nie mam przekonania i jeszcze jak by koledzy z policji wyczaili to chyba byłby problem tak że doradzam CB
mam CB kilka ładnych lat wydatek był spory już nie pamiętam górna półka plus antena ale zwróciło się stokroć......do anty nie mam przekonania i jeszcze jak by koledzy z policji wyczaili to chyba byłby problem tak że doradzam CB
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Dobry antyradar ostrzeże pod warunkiem, że wcześniej przed nami jest namierzany inny pojazd więc nie daje żadnej pewności a na CB już kilkanaście km przed punktem kontroli wiemy, że czekają na nas. Jeśli ktoś się decyduje na zakup CB to wybierać te, które mają dobre filtry i nie ściągają wszelakich zakłóceń i szumów i na pewno sprzedawca w sklepie z takim sprzętem pomoże dobrać radyjko w rozsądnej cenie. Kiepskie CB na pewno może zbierać zakłócenia z nawigacji GPS co sam doświadczyłem.
Dziś za podstawowy model CB z anteną które będzie działać w miarę komfortowo trzeba dać od 300-400zł. Antyradary są droższe a do tego nielegalne. Moim zdaniem nie ma co porównywać![]()
to juz przeszlosc...wlasnie sa instalowane radary w pojazdach policji i inspekcji,ktore w ruchu namierzaja 32poj.rownoczesnie...pikczery beda przychodzic poczta....wiec chyba lepiej zainwestowac w publikacje PRD ;-}