Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 120

Temat: Kluby Alfy Romeo

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Przecież zostałes zaproszony na Walne Zgromadzenie Członków OSMMAR w celu omówienia współpracy
    Ja zaprosiłem Cię do spotkania, napisałem, że przyjadę do Poznania, odpisałeś, że mam jechać do Łodzi. Decyzje odnośnie gadżetów podejmujesz Ty, a nie członkowie OSMMAR, więc nie widzę sensu, żebym miał tam jechać...

Tuti, funkcja moderatora została mi odebrana przez ciebie. Więc jakim prawem piszesz, że sam zrezygnowałem ?!?!?!
    Pomyliłem Cię z Paweł 156. Została Ci odebrana za publiczne kwestionowanie decyzji reszty moderatorów.

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    Tuti nie określiłeś jasno swojego stanowiska co do ogonków więc stąd moja teza.
    W ogóle nie określiłem mojego prywatnego stanowiska.

Jesteś adminem tego forum więc chyba powinieneś raczej kwestionować decyzję modów jeżeli są np. niezgodne z Twoimi decyzjami/przekonaniami
    Wyraziłem swoje, nie bój się. Ja się zajmuje głównie Alfaholikami od strony technicznej, więc moje zdanie nie jest tu wyrocznią. Panem i władcą nie jestem.

Co do uważania że to zło - bierze się to stąd że nie przypominam sobie żebyś choć raz powiedział że to fajna inicjatywa i nie negował działań podejmowanych przez OSMMAR
    Czytałeś oświadczenie? Napisałem, że cieszę się, że powstało stowarzyszenie miłosników AR, sam gratulowałem wszystkim, a w szczególności DDEvilowi za upór w sprawach formalnych. Nie będę pisał na czerwono i zarzucał Ci kłamstw, bo to takie... sobie?

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Czytałem oświadczenie i pamiętam że gratulowałeś bo wyjeżdżasz z tym przy każdej okazji, skoro się cieszysz to pokaż to i daj im działać. Nie wiąż też tego co robi OSMMAR jako stowarzyszenie z tym co będzie robił klub. pozostałych kwestii nie komentuje bo zacznie się kolejna wojenka, a to nie ma sensu.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Ja zaprosiłem Cię do spotkania, napisałem, że przyjadę do Poznania, odpisałeś, że mam jechać do Łodzi. Decyzje odnośnie gadżetów podejmujesz Ty, a nie członkowie OSMMAR, więc nie widzę sensu, żebym miał tam jechać...?
    Tuti udowodnij to co teraz napisałeś !!!
    Bo ja mam dowody na to co piszę !!!

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

skoro się cieszysz to pokaż to i daj im działać.
    A w jaki sposób nie daje im działać?

---------- Post dodany o godzinie 09:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:31 ----------

Tuti udowodnij to co teraz napisałeś !!! Bo ja mam dowody na to co piszę !!!
    Wysłałem Ci treść posta z forum na PW. Nie będę screenów wklejał

cin_ek
    Gość

Domyślnie

ciągłe docinki, ironiczne wypowiedzi i pretensje o coś, wypominanie że to Ty zrobiłeś a to Oni zrobili. Ja to tak odbieram niestety. Jest masa ludzi tutaj ale zawsze Ty coś masz negatywnego do powiedzenia.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Wysłałem Ci treść posta z forum na PW. Nie będę screenów wklejał
    Tuti, wklej screena, ja nie ma nic do ukrycia

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

ciągłe docinki, ironiczne wypowiedzi i pretensje o coś, wypominanie że to Ty zrobiłeś a to Oni zrobili. Ja to tak odbieram niestety. Jest masa ludzi tutaj ale zawsze Ty coś masz negatywnego do powiedzenia.
    Chodzi o wikipedie? Wyraziłem swoje zdanie, tak samo w sprawie nazwy. Jak OSMMAR zorganizuje za rok zlot na torze w Poznaniu (po sezonie letnim) to osobiście pogratuluje im na forum i w realu, oraz postawię flaszkę. Póki co pogratulowałem tylko rejestracji stowarzyszenia, bo inne zasługi wymienione przez AR_33 nie robią na mnie dużego wrażenia, bo niektóre osoby robiły to już dawno. Mogę mieć takie zdanie?

Mi jako administratorowi ludzie piszą różne rzeczy - że to źle i tamto. Jak ktoś ma rozwiązanie danego problemu to cieszę się z takich postów. Może dlatego potrafię pisać o czymś co mi się nie podoba bardziej otwarcie niż inni.
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-09-2009 o 08:44

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Wydaje mi się, że dyskusja odbiega od tematu. Ja to tylko chciałem się zapytać jak to wygląda w Polsce z tymi klubami Alfy.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

wracając do dyskusji o klubie/klubach, bo inna nie ma sensu już, to co pokazał Kobe na przykładzie BMW jest super, o takim klubie ciągle mówie. Szkoda że oni mają taki od dawna ale mam nadzieje że i my niedługo doczekamy się identycznej sytuacji

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał kobe83 Zobacz post
    Wydaje mi się, że dyskusja odbiega od tematu. Ja to tylko chciałem się zapytać jak to wygląda w Polsce z tymi klubami Alfy.
    Podziały są indywidualne, wolisz to forum, a nie inne to siedzisz tu lub tu i tam. W realu każdy jeździ gdzie chce. Przynajmniej ze mną tak jest. Jak są organizowane 3 zloty AR w niedługim odstępie czasowym to jadę tam gdzie program i cena najbardziej mi odpowiada.

Podział internecie wziął się stąd, że fora Alfaholików i AlfaClub powstały w niedużym odstępie czasowym i jedni o drugich nie słyszeli. Przynajmniej mi się tak wydaje. IKAR fora nie miał, więc powstało to.
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-09-2009 o 08:52