łod downa godomy z Modym(Omen),Pennym,Marco,Cycuś'em co by słożyć kajś fojera abo co, som bych zezar bratwuszt, no terozki sie nie do,ale jak ino sie trocha łociepli to coś wymyśla, mom jus pełno żić tego śniega.
Pora lot na zot, byłech na takim fajerze,było -trzi,słożyli my fojera-dżewo ze lasa,kartofle do łognia,wuszt na łogiń,gorzoła we śniegu...godali my i pili cało noc do cwortyj,bratkartofle zezarły wieprzki...
Adams jo tyz nie moga we tyn wohende,ale pierzinie musymy cos zrobić...
Leci jak szalonejuż lekko pobrudzone od wężyka któy doprowadza olej ale to tak lekko
![]()
Nawet ostatnio robiłem testy na autobanie... wchodzi w obroty bez zgżytu... 180 km/h nawet nie wiem kiedy się pojawiło a nawet go nie cisłem i przez to pominołem skręt na McDonald w Katowicach bo nie wyhamowałem...
Cóż pasowałoby walnąć spotkanie ale najlepiej mi pasują soboty przeważnie lub niedziele :> moje ostatnie spotkanie było to grilowanie z Adam$em pod garażem... sponsorem był: "Mobil S 2000 Diesel" którego napewno troche zjedliśmy ;D
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
i ja chętnie bym się spotkał z użytkownikami, tak mało wiem o mojej belli jeszcze, a przygoda we wrocku zaskoczyła mnie bardzo, ktoś już jakieś miejsce i terminy ustalił ??
pozdrawiam
może w Niedziele ? popołudniu ? albo coś ?
to jo bych z tego Gorolowa podjechoł
ino żeby mie na gruba na szychta nie zaciągli :-)
No to jo by tyż kajś podjechoł
no i d....
ni moga w niedziele :-( gości byda mioł
czyżby temat umarł??
może w końcu dogadamy się na jakiś termin konkretny np. w najbliższy weekend? i dogodne miejsce np. Katowice![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)