Jak nic nie znajdę do czerwca to się odezwę![]()
Jak nic nie znajdę do czerwca to się odezwę![]()
Czarna 159 SW 1.9 JTDM 16V, felgi 17" szprychowe, jasna skóra. Polecam się w promieniu 100 km od Gliwic, więc praktycznie cały śląsk, opolskie, kraków. Wszystko do dogadania. info na priv lub grzegorz.cebula@gmail.com
Jeśli ktoś byłby ciekaw o GANINEX w Katowicach to sprawa wygląda tak: 400zł/doba, limit 150km/doba (za każdy dodatkowy 0,5zł), kaucja ok. 2000zł, ale co najgorsze jeśli to ma być alfa do ślubu, jest cała w naklejkach z GANINEXu :/
nio mozna zawsze rozkleić auto i na nowo okleic ale to znów koszta ...
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
kolego porterneon podaj mi numer tel do siebie to zadzwonie i sie dogadamy bo niestety nic nie wyszlo z tamta 159. A moze nawet podjade do krakowa i obgadamy sprawe.
Witam
Wole nie podawac telefonu na forum publicznym. Odezwe sie na skrzynce prywatnej.
Panowie a ma ktoś może 159 w sedanie? Albo 166 po lifcie? Jestem strasznie nakręcony na te auta, a jak nic nie znajdę to będę musiał jechać A6, bo to jest kolejne auto na mojej liście
Niech się nikt nie martwi, u mnie za darmo nie pojedzie, żeby nie było wątpliwości![]()
Ponawiam...
Jest ktoś kto chciałby zarobić?? Bo kierowca z którym miałem wszystko dogadane ma wyjazd służbowy w tym terminie... a chodzi o 15września
alfa romeo 156 czarna w czarnej skorze na ladnych felgach 17' sportpack jak by ktos chcial![]()
o co k'mon???
rufiki - 166 czarna po fl Ruda Śląska
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/107.html