Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: Pomoc przy ubezpieczeniu Alfy

dududs
    Gość

Domyślnie

Emilio to pochwal się nam ile zapłaciłeś.

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Cytat Napisał magneto Zobacz post
    Co ty piszesz, to jakieś legendy z lat 90-tych. Obecnie jest tak, że jak przywalisz w kogoś to tracisz 10%, jeżeli zrobisz masakre to więcej. Żeby stracić wszystkie zniżki to musisz coś porządnie przeskrobać. Wiem, bo miałem kiedyś obcierke i w linku nawet składki nie zmienili co oznacza, że nie obcieli mi znizek ;P
    pewnie faktycznie legenda z lat 90-tych, nie miałem nigdy żadnej kraksy więc nie wiem jak jest do końca

emilio
    Gość

Domyślnie

wzialem w benefii 600zl OC z NNW

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lesio80
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Narazie Fiat Panda 1.2 i 60 szalonych chabet , AR będzie za jakiś czas

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiuŻar Zobacz post
    W sumie tak... choć w moim przypadku - nie... Miałem na Astrę OC + Assistance w HDI (mBank) i gdy 26.05 koleś mi zajechał drogę i skasowałem Asterkę to mi miła pani na infolinii wciskała, że nie mam u nich polisy a tym bardziej nie mam Assistance (weryfikacja po rejestracji, peselu, danych adresowych etc. i nic!), (za które płaciłem w wariancie midi 15zł. mies!) i że mam sobie samemu zapchać skasowane auto do garażu. Więc polecam bo tanio, ale co do obsługi to ODRADZAM! Później dostałem przeprosiny, ale nerwów miałem co nie miara z kombinowaniem lawety na szybko o 23:00..

Ja polecam teraz AXĘ, jeżeli chodzi o samo OC. Jak chcesz AC to chyba nie wahałbym się dopłacić do PZU, bo bratu wypłacali szkody w tydzień. A ostatnio coś chyba u nich potaniało, warto sprawdzić

Ja za OC+As Midi w Ax'ie płacę ze zniżkami 30% 1254zł na rok, ale to dlatego, że nie mam 25lat...
    No to trochę płacisz , ja mam pełne zniżki to też to inaczej wygląda , jeśli choddzi o obsługe typu infolinia to nie miałem jeszcze przyjemności (i raczej nie chcę), ale jak coś w razie sie zdarzy i będzie nie tak to ubespieczalnia będzie dla mnie przegrana

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Jestem w AXA. Ja w tym roku, w sumie w przeciągu 3 miesiecy skorzystałem z mojego pakietu ASSISTANCE MAXI 2 razy. Za pierwszym razem jak już wyżej pisałem, wypłacili mi 700zł za szybę, w ktorą trafił kamień. A 2 dni temu, wezwałem lawete, bo padł mi akumulator, i za darmo zawieźli samochód do mojego mechanika (przyjechali punktualnie na umówioną godzinę). przy tym szło to z AC i nie straciłem żadnych zniżek. Przypomnę, mam OC + AC MAXI i płace 1200zł z hakiem na 12 miesiecy.

Infolinia w AXIE - suuper !!