-26 ..z oporami, ale odpaliła ..i alarm mi szczeka jak na takim mrozie kręcę rozrusznikiem![]()
-26 ..z oporami, ale odpaliła ..i alarm mi szczeka jak na takim mrozie kręcę rozrusznikiem![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
- 21/22 za pierwszym razema to Diesel ;D
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
-22*C za pierwszym razemdopaliło wszystko oprócz wspomagania (odpadła rura od chłodniczki płynu)
![]()
od kilku dni przy -18C, -22 z oporami ale odpala. opory pewnie dlatego, iż olej stawia duży opór.
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Nom olej bedzie w takiej temperaturze wygladał jak margaryna![]()
okolice Krakowa alfa pokazała na wyświetlaczu 31 minus i od szczała tylko wspomaganie piszczało i skrzynia nie chciała ruszyć ale po 7 minutach wszystko w normie![]()
-28 z lekkim oporem bo paliwo na rezerwie ale za drugim razem.
Inni musieli zostawic auta na parkingu pod firma,wrócili do domu Alfą ze mną![]()
1.8TS przy -20C z oporami choc nowy akumulator ale odpala tylko przerazaja mnie te dzwieki, piszczenia zgrzytania itp ustaja dopiero po 30 sekundach.
moja zapaliła po kilku próbach przy -34 wczoraj nad ranem
dzisiaj -25 bez problemowo za pierwszym razemchoc muszę przyznac, że od niedawna mam problem z rozrusznikiem i nie raz za 5 razem zaskakuje.