kolega bocian jest bardzo spostrzegawczy![]()
kolega bocian jest bardzo spostrzegawczy![]()
Tez zauwazylem ze sa te dwa auta na allegro (jeden od prywatnego, drugi od komisu). O tych gumach na pedalach to mi tata powiedzial.
Przebieg wg kolesia to 130k km o O, a rozrzad byl robiony 10k km temu (czyli jak mial te 120k km)
EDIT:
kolejna oferta http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-sli...C11617068.html
no to w sobote sobie pojezdze
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 24-02-2010 o 10:48
Kolejna afla do odrzuceniajutro czas na bielko-pszczyna-bierun
............
Ostatnio edytowane przez newalf ; 21-04-2010 o 10:01
Wybacz ale moj osobisty doradca do kupowanych samochodow (czyt. Tata) nie zgodzi sie zeby pojechac tak daleko zeby zobaczyc auto
........
Ostatnio edytowane przez newalf ; 21-04-2010 o 10:01
No,no
Ja nie miałem osobistych doradców mogłem sobie jechać tak daleko na ile starczy mi kasy do zatankowania samochodu kolegi
Poza tym moi jedyni doradcy (czyt. rodzina koledzy i znajomi) odradzali mi kategorycznie kupowania Alfy Romeo.
Ale miałem na tyle dużo samozaparcia, że pojechałem z trzema kolegami i kupiłem ładną AR33 bez rdzy z trochę uszkodzonym bokiem
Wydałem wszystko co miałem!
Wypłaciłem 1050zł i wydałem co do grosza! Ostatnie 3zł na hamburgera w McDonald's
Aha... najśmieszniejsze jest to że właściwie główny zainteresowany (czyt. Dziadek) nie ma pojęcia że kupiłem samochód, a już na pewno nie ma pojęcia że kupiłem Alfę, więc żyje w błogiej nieświadomości podczas gdy całe miasto tylko o tym mówiCóż... dziadek to nerwus, a jak zdam już prawko postawię go przed faktem dokonanym...
albo ze zdziwieniem stwierdzę ,,TO NIE WIEDZIAŁEŚ???''
Pozdrowienia i powodzenia![]()
Ma ktoś ciekawą ofertę, interesuje mnie 156 2,4 diesel do 18tys. Jestem z północnej wielkopolski.
Ze wzgledu, ze trafilalem na same "oszukane" samochody od alfy, postanowilem dolozyc jakies 10k i kupic volvo s40 (rocznik od 2004), no chyba ze trafie na jakas alfe od starszego pana
, ktora dluzej stala w garazu niz jezdzila
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...