za czary to palili kiedyś na stosie
A mnie nie czarów potrzeba tylko konkretów
za czary to palili kiedyś na stosie
A mnie nie czarów potrzeba tylko konkretów
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Laser w radio wyczyscic
alienek ty czytasz całe tematy czy wszędzie tylko chcesz nasikać ?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
pomijam że nie czyta ale ciekawy tok rozumowania - nie działa zmieniarka , wyczyść w radiu...![]()
Sytuacja wygląda tak że ja się poddałem.
Mechanicznie wszystko tam działa, podłączyłem ją bez obudowy i oglądałem pracujący mechanizm. Nic się nie zacina, chociaż szczyt technologiczny to to nie jestWygląda na to że u mnie to było ostatnie tchnienie lasera. Może jeszcze z innymi cd popróbuje.
STOP CIOTOM DROGOWYM
płyta kręci w ogóle?
jescze jedno co możesz zrobić - jesli są tasiemki połączeniowe - poczyść styki
kazda cd sie kręci. pobiera z kazdej kieszeni tj 6 cd i każdą - nazwijmy to zczytuje. obracają się ale jak przychodzi do odtwarzania to tak jakby odpuszcza i wybiera nastepna. oglądałem te tasiemki i wyglądają ok. może innym razem bo ileż można rozkręcać i skręcać te śrubki![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
u mnie to samo. po zmianie kompa nie moge nic nagrac zeby to czytalo. to jest raczej wina programu do nagrywania, poniewaz stare plyty nagrane na poprzednim kompie smigaja az milo![]()
Odnośnie nagrywania. Dzisiaj wypaliłem płytkę programem CDburnerXP z prędkością 8x. Płyta firmy esperanza a nagrywarka to jakiś najtańszy szajsung z lat około 2002 - 2004. Gra bez najmniejszego problemu.