Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja wybrałbym 159 lub BrereNiepowtarzalny design-jak dla mnie dzieło sztuki
![]()
A ja powiem tak.Zalezy czego oczekujesz od auta.Ja osobiscie wybralbym Alfe 159 ale rozsadek podpowiada A5 tylko ze serce ma tutaj przewage stad wybor 159.A moze kolego wybrac cos co jest kompromisem?Mam tutaj na mysli Lancera EVO albo Focusa RS?Skoro chcesz kupic nowa A5 to za te same pieniadze dostaniesz auta kultowe,praktyczne,wyrozniajace sie a do tego niezwykle sportowe.Co wazne wcale nie drozsze w eksploatacji niz A5 czy 159.
Temat trochę odświeżony, ale może dzięki temu dowiemy się co w końcu wybrał kolega?
takze uwazam ze porownanie nie na miejscu, A5 to auto ze dwie klasy lepsze pod wzgledem jakosci, materialow, prestizu i oczywiscie ceny. Wyglad A5 jak dla mnie rewelacyjny, wspaniale polaczenie elegancji audi z nuta sportowego coupe.
Ale i tak chyba kupilbym fajna 159 np. 2,4jtdm z pakietem TI i zrobil z niej rakiete gdybym mial tyle sianahe he
Za to Ciebie lubię, Radzia
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:54 ----------
Audi prestiż? gdzie? u kogo)) nie rozzbrajaj mnie kolego sympatyczny i miły. Wygląd rewelacyjny? Wielki cielak i tyle. Dwie kasy lepsze? Niech sobie będzie. Co z tego?
ZDECYDOWANIE I BEZAPELACYJNIE A5 !!
Przecież bezpośrednim konkurentem 159 jest A4 z Audi.
A5 to już wyższa liga i nie ma co nawet porównywać bo wywołamy tylko żałosny śmiech
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:54 ----------
Audi prestiż? gdzie? u kogo)) nie rozzbrajaj mnie kolego sympatyczny i miły. Wygląd rewelacyjny? Wielki cielak i tyle. Dwie kasy lepsze? Niech sobie będzie. Co z tego?[/QUOTE]
Ano prestiż prestiż kolego.... ale Ty nie wiesz co to słowo widząc piękno tylko swojej 156.
Nie ośmieszaj się![]()