Jakby co ja sie pisze na jakies małe spotkanie.
Pozdr. Tiga
Jakby co ja sie pisze na jakies małe spotkanie.
Pozdr. Tiga
To jak? Robimy coś w październiku? Niebawem przyjdzie zima i nikt nie będzie chciał się ruszać z garażu.
Przyznam, że (kurde, chciałbym napisać mnie i bratu, ale zostanie to źle odczytane i jeszcze ktoś mnie do wodzów narodu porównywac bedzie) najlepszy termin to weekend od 26-28 października, chyba że następny tzn już w listopadzie. Ten drugi może być jednak problemowy ze wzgldu na uroczystości związane z uroczystościami Wszystkich Świętych i wynikłymi z tej okazji korkami na drogach.
Dajcie swoje propozycje to coś się zrobi. Mam nadzieje że do tego czasu zdołamy załatwić co trzeba i poza 166 będzie również i GTV. Niestety 156 zostanie w domu bo brakuje 3 kierowcy![]()
ostatnio sie zastanawiałem czy czasem by u mnie czegoś nie zorganizować. z tym że czzegoś takiego nie robiłem jeszcze. plenery by sie znalazły, a i z poznania, zielonej i szczecina ok. 100km więc myśle że nie jest źle z odległością
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Jak by co, to na mnie możecie liczyć 8)Napisał dasintra
Ja sie pisze chociaż wszytkie weekendy mam zawalone. Jak nie szkoła to praca. Pracy odpuścić raczej nie moge,wieć zostają weekendy 20-21 i 27-28. Niby jestem wtedy w szkole,ale na rzecz jakiegoś spotkania chyba dałbym rade sie urwać :wink: Tak mniej więcej wygląda październik u mnie. No ,ale rzucajcie propozycje... "ja jestem na tak"
Pozdr, Tiga
20.10 jestem nieodwołalnie w Warszawie, ale 27-28.10. jestem jak najbardziej za![]()
No Śmigiełko Ty nasze, może wreszcie doczekam się Pani na spocieNapisał wera
![]()
W nagrodę dostaniesz koniczynkę na szybę :wink:
Piszesz jakby mnie nigdy nie byłoNapisał AR_33
<foch>
![]()
jupiNapisał AR_33
![]()
O pewnie, że byłaś, ale było to tak dawno, że prawie już zapomniałem jak wyglądaszNapisał wera
... tylko ta bluzeczka na avatarze mi przypomina żeś fajna dziołch :mrgreen:
Cholerka, dziwnie sie czuję bowiem widzę, że moja propozycja zyskała akceptację. Problem w tym, że nie wiadmo czy do 28 wyrobię się z bratem (kurde, muszę unikać tego określenia ze względu na panów K.) do tego czasu z GTV. Mimo wszystko będziemy na bank nawet gdybyśmy mieli przyjechać w zestawie 156 + 166. No, i mam nadzieję że w końcu zobaczę Werę i jej GTV TB![]()