Konik,
na pewno sa przezroczyste
Wystarczy jednak isc do sklepu i zakupic zaroweczki w kolorze pomaranczowym ( groszowa sprawa ) lub biale ( swiecace na pomaranczowo , wiekszy koszt )
Konik,
na pewno sa przezroczyste
Wystarczy jednak isc do sklepu i zakupic zaroweczki w kolorze pomaranczowym ( groszowa sprawa ) lub biale ( swiecace na pomaranczowo , wiekszy koszt )
Pozdrawiam wszystkich najpierw jak nowy użytkownik forum
Ja u siebie wymieniłem od razu na białe ale nie clear. Tak więc do środka wystarczy zaabplikować jedynie pomarańczową żarówkę (10zł). Zkolei do żarówek typu clear najlepiej kupić takie opalizujące, nie będzie ich widać (ok 50 zł). Teraz z kolei sam przymierzam się do zalożenia ciemnych kierunków na zielonym aucie.
Pozdrawiam
Wracając do tematu kierunków...
Niezłe jaja bo jako świeżo upieczony właściciel 156 2.0 TS w kolorze niebieski metalik (ponad pół roku poszukiwań) z ręką na sercu stwierdzam za miłość od pierwszego wejrzenia istnieje.Ale te kierunki to normalnie nie dawały mi spokoju od początku… Ten pomarańcz tam kompletnie nie pasuje!
Nie wiem jak oni to tam wsadzili, ale jest to pierwsza z trzech rzeczy (tylko z trzech, dwie pozostałe to: nowe felgi na lato, oryginały są piękne, ale małe, no i radio!
) jakie zamierzam poddać operacji „upiększania”. Niestety nim zobaczyłem ten post już zakupiłem te tandetne białe kierunki (chyba, bo dopiero idą do mnie ) – no bo niby czym jeden kawałek plastiku może się różnic od drugiego?
Taaa… na szczęście to 30 zł więc najwyżej wyrzucę do kosza.
Swoja drogą nie wiedziałem, że to w ASO można kupić… :/ Teraz to będę chciał zobaczyć jak wyglądają oryginały no i oczywiście pewnie mnie szlag trafi jak będą ładniejsze!
No, ale podzielę się wrażeniami już nie długo… żeby inni nie popełniali tego samego błędu!
![]()
No wiec ja chyba sie zdecydowalem za namowa tutaj niektorych zostawic te co mam (i Ty tez) na zime, a latem kupie albo 16" oryginalne z alfy (te z 5 wielkimi okregami), albo 16" badz 17" "szprychowe". Mam znajomego ktory sprowadza alu z niemiec. Obiecal ze zalatwi.Napisał Olowek
Nowy moj dylemat i zarazem pytanie jest takie:" co sadzicie o felgach ATT??
Swojego czasu zalozylem takie w Corsie i musze powiedziec ze spisuja sie i naprawde sa ladne a produkt polski i dobrej jakosci. Cena nowek jest porownywalna do firmowych uzywek z widocznymi sladami uzytkowania...
Wracajac do kierunków.... Jak pisałem zamówiłęm najtańsze jakie się da i co? W sumie miłe rozczarowanie na początku bo wyglądają identycznie jak pomarańczowe, ale są białe!Myślałem, że jakies gó... będzie jeśli chodzi o wykonanie.
Wrażenia po instalacji? No nie ma o czym mówić.... ocencie sami, w załaczniku porównanie!
P.S.
Dla początkujących: kierunki wyjmujemy przesuwając je w kierunku drzwi, a później ciągniemy do siebie - może się komuś to przyda.![]()
Zdecydowanie ladniej wygladaja biale niz pomaranczowe :!:
Ja zmienilem na Kierunki MHW (www.mhw.de)
W srodku sa pomaranczowe zroweczki choc w komplecie byly bialeale nieapmietam dlaczego bylem na tyle leniwy ze nie zminilem ich przy wymianie kierunkow ; :mrgreen:
Białe są najlepsze...Przenoszą Alfe odrazu o epoke świetlną do przodu.
![]()
A gdzie je kupiłeś jeśli można wiedzieć i za ile, jak na allegro to podeślij link.Napisał nowakooowski
![]()
No na allegro.... dałem w sumie 38 zł z wysyłką. Szybko przyszło. Jeden minus - brak pomarańczowych żaróweczek w standardzie. Ktoś tu pisał, że taki tanie to przeciekają itp, no narazie się wypowiedzieć co do tego nie moge, ale wyglądają całkiem dobrze. :-) No, ale jak coś to co złego to nie ja...
http://www.allegro.pl/item245928217_...unkowskaz.html