aniucha nie dosc ze przywitały mnie rumuny to jeszcze piotras mnie katował drogą powrotna tą swoją muzyka którą zapodawał mi ze swojego auta hahah w korku ogólnie to odradzam![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
rumuny i górale nawet jakies włoskie klimaty sie znalazły hahahah nastepny zlot robimy stojąc w korku![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
przerabiam ten temat bo latam z chorzowa do Dg masakra nie wspomne jak tunelos jest zamkniety a nie wspomne o waszych piknych mysłowicach bo czasem tam naprawde potrafie zakwitnac stojąc w korkachale ma to swoje plusy zwiedzam miasto cm po cm
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Korki jak korki, ale te mysłowickie MEGA DZIURY są tragiczneprzez ostatnie pół roku wyspecjalizowałam się w jeździe slalomem, nawet ostatnio dmuchałam w balonik na Obrzeżnej bo było duże podejrzenie nietrzeźwości
![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
nio wrażenia super poprostu ale urwałale jestem twardy byk :Soopa-Cow: i pomimo poodbijanych nerek i potraconych plomb w zębach -30mm i 215/40robi swoje wpadam tam czasem nawet na kebaba bo macie dobre
![]()
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750