- warte spawdzenia.
- ale ECU nie powinien go ruszac, chyba ze to jest test polaczenia elektrycznego z tym elektromagnesem.
- warte spawdzenia.
- ale ECU nie powinien go ruszac, chyba ze to jest test polaczenia elektrycznego z tym elektromagnesem.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Jeśli test to powinien co przekrecenie kluczyka ruszać chwile bolcem. Ale to chyba nie to bo jak się odepnie to juz widzi błąd, czyli na bieżąco liniowo testowane. Po odpięciu i wpięciu to wtedy konkretnie testuje.
hej a ta sprężynka to ma być do elektrozaworu czy w dół ?
Rozwiązał ktoś problem? Uszczelniliście to jakoś?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
mła to zrobił wyjełem wymyłem zmywaczem wysuszyłem po obu stronach dałem silikon złożyłem i gitara no oczywiście poczekałem ze 3h aż wyschnie i wio
Hej, czy taka ilość oleju jest OK w tym zaworze? Czy olej powinien być oddzielony tym dolnym oringiem na cewce czy ma prawo być cała cewka w oleju?
Czy jest opcja kupić te obie uszczelki? Ten zwykły oring to wydaje się zwykły 30x2mm, ale ta górna uszczelka to już musi być dedykowana. Zestawy naprawcze widze tylko dla wariatora, ale może macie doświadczenie z możliwością kupienia tych uszczelek.
![]()
Dolny o-ring powinien uszczelniać. Wymień go![]()
wymieniłem na rozmiar 26x2 mm. W sumie stary był dość mocno sztywny i jakby zbity więc nie wiem czy to 25x2 czy 26x2. Zobaczymy czy ten 26x2 pomoże.