Ja mam również pytanie.
Czy odpryski po kamieniach na przednim zderzaku oraz masce da się usunąć bez potrzeby lakierowania całych elementów?
Ja mam również pytanie.
Czy odpryski po kamieniach na przednim zderzaku oraz masce da się usunąć bez potrzeby lakierowania całych elementów?
Całego elementu na pewno nie trzebaW mojej ŚP Alfie miałem takie odpryski pomalowane gąbką, nie było idealnie, ale na pewno wyglądało lepiej niż biały podkład na czarnym aucie. Kupujesz setkę farby, delikatnie nakładasz lakier, a potem polerujesz
To takie amatorskie i tanie rozwiązanie.
U mnie problemy zaczęły się dopiero na myjni ciśnieniowej - zerwała farbę![]()
No właśnie.
O takim sposobie to ja wiem, chciałbym jednak wykonać to bardziej profesjonalnie. Stąd moje pytanie![]()
Tak, jest taka możliwość bez potrzeby lakierowania całego elementu. Jest kilka opcji. Możemy w miejscu odprysku wykonać miejscową naprawę systemem smart repair lub wypełnić odprysk lakierem i następnie wyrównać powierzchnię matując i polerując. Jak to z grubsza może wyglądać zobaczyć można na tematycznym forum.
http://www.detailingworld.co.uk/foru...ad.php?t=20127
Pragniemy Państwa poinformować, iż oprócz ufundowanej przez nas nagrody w konkursie przygotowaliśmy także specjalną ofertę dla wszystkich uczestników zlotu Alfaholików.
Wszystkie kosmetyki samochodowe, które będą przez nas oferowane na imprezie sprzedawać będziemy z 10% rabatem. Ponadto na miejscu będzie można skorzystać z usługi ozonowania (neutralizacji zapachów oraz eliminacji drobnoustrojów) . Bez dodatkowych opłat będzie można także skorzystać z opcji aplikacji nuty zapachowej.
Przedstawiamy kilka zdjęć z renowacji lakieru Alfy 156, która odbyła się na zlocie alfaholików.
Jedno zdjęcie przed renowacją przedstrawia defekty lakieru. Pozostałe trzy są już po zakończonej usłudze.