To jaka decyzja bo nie wiem co robić??
To jaka decyzja bo nie wiem co robić??
no i w końcu trzech Adasiów sie spotkało ,wusztów pojadło ,nogi wypłukało i wnet do dom sie jechało![]()
ledwo żech dojechoł - zaś prawie na 3 kółkach
ale dało radę :
adams - jak zwykle poratowoł wusztym
a robal - tyż jak zwykle wykompoł sie w swetrzei w ...
batkach
joke
p.s.
adms - zaś mom ekonomicznie ( miołech benz na 450 , mom 430 najechane a tu jeszcze rezerwa się nie poliale ło turbo paliwie pomyśla )
Spota nie było całą niedzielę czekałem na wiadomość czy sie spotykamy . Trochę się zawiodłem myślałem że będzie choć z 5 samochodów a tu dupa może teraz wy coś zaproponujecie...
Ja nadal jestem chętny spotkania z Wami wiec piszcie kiedy tylko i dołożę wszelkich starań żeby być z moja "NIUNIĄ"
ps. Zaproponuje też spotkania cykliczne co jakiś czas , fajnie by było się spotkać powiedzmy co 2 tygodnie w jakiś dzień . Miejsce spotkań proponuje zajazd na Bańgowie koło fabryki po lewej stronie od Czeladzi jest tam miejsce żeby zaparkować pogadać a i grila można odpalić .Myśle ze jest to miejsce do którego i Alfiarze z górnego śląska i zagłębia mają tą samą odległość . było by fajnie podjechać raz na dwa tygodnie pogadać choć pół godzinki...
Ostatnio edytowane przez czisi ; 21-07-2010 o 22:47
to może w ten weekend - sobota/niedziela ? (jak nigdy mam cały wolny) na tej czwórce (http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false ), jeszcze tam nie byłem i z chęcią obczaję miejsce, a i córa będzie miała radochę bo się popluska trochę
![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
no nie bardzo z tym pluskanie a co wy na tego mopsa ???A4 przed zjazdem 925 od strony katowic??
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Panowie i panie ponawiam i zgłaszam potrzebę jakiegoś spota w naszym regionie jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę bardzo w tym temacie . Mi pasuje niedziela lub sobota 18,19