Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Alfa Romeo GTV

Fred
    Gość

Domyślnie

To że V6 jest o niebo lepsze (i droższe) od TSa to oczywiscie nie podlega dyskusji...
    Natomiast czemu zaraz mowic by "wystrzegać sie" TSa tego nie rozumiem.

Jako ze jestesmy fanami marki powszechnie uważanej za "złom" czyli swoją postawą łamiemy stereotypy to tym bardziej nie powinnismy tworzyc nowych.

Mam dwie alfy z TSami (w tym Gtv) i nie zauwazylem by był to zły silnik (jesli sie o niego dba).

Jaki silnik masz kupic to chyba zalezy na jaki trafisz..byle byl w dobrym stanie.
    No a jak trafisz na V6 to poza dobrym stanem silnika musisz miec tez dobry stan umysłu. Bo chyba nie chcesz zeby Twoja Gtv stala sie dawcą organów do mojej :mrgreen:
    vide stopka

FRED

WoJtAs
    Gość

Domyślnie

FRED powiedz jak Ci się zbiera ta GTV-ka TS . Albo byłbym wdzięczny jak by inni uzytkownicy GTV-ek wypowiedzieli się na ten temat.. A i interesuje mnie jaka rożnica jest spalania miedzy GTV 2.0 16v a 2.0 V6 turbo (przy spokojnej jeżdzie)... tak tylko z ciekawości

Pozdro

Użytkownik Rowerzysta Avatar marekm
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    służy do jazdy, a nie do oglądania

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    To że V6 jest o niebo lepsze (i droższe) od TSa to oczywiscie nie podlega dyskusji...
    Natomiast czemu zaraz mowic by "wystrzegać sie" TSa tego nie rozumiem.

Jako ze jestesmy fanami marki powszechnie uważanej za "złom" czyli swoją postawą łamiemy stereotypy to tym bardziej nie powinnismy tworzyc nowych.
    no własnie, tak apropos stereotypów, w czym (konkretnie) ten v6 (przyjmijmy 3.0) jest o niebo droższy od TSa (przyjmijmy 2.0)?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia