Oczywiście że jest różnica,tylko temat identyczny,po prostu większa dyskrecja ,"testujemy" nowe mapy od końca sierpnia.Od takich spraw służy PW,wiadomo z jakich względów.
Przypadkowo złapałem fachowca od wgrywania do oryginalnych navi polskiej obsługi i również lektora w j.polskim(wgrywał właśnie do audi),na razie do naszych map nie ma,ale jest do zrobienia(około 150 zł)mam się z nim skontaktować w listopadzie,będę to kontrolował i dam znać napewno![]()
Ostatnio edytowane przez spike ; 10-09-2010 o 12:25
a ja bym był zainteresowany z wersja na usb
Tak jak mówiłem,sprawę j.polskiego w navi będę kontrolował,widziałem działającą w niemieckim aucie ,fajna sprawa.
jeśli chodzi o jezyk to musze wujka zapytać bo jemu ktos zmeinił na Polski ale nie wiem za jakie pieniądze
Tez byłbym zainteresowany polskim językiem i fotoradarami jakby była taka możliwość![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Test mapy z linku kolegi alf-a147 udany - autostrada A1 na pomorskim odcinku widoczna
Pozdrawiam
== Mr_Kain ==
Chłopcy to są w agencji towarzyskiej, my jesteśmy Młode Wilki (umiarkowanie młode hehe)
HW: AR 159 SW 1.9JTDM Q-Tronic 10'2007 + Loudlink | ThinkPad T440s i5 12G 256G | iPhone 4 | E55