bardzo często bywam w Olsztynie...
w O-dzie praktycznie co dzień widać autko no ale to zrozumiałe...
a Alfka się wyróżnia bo to chyba jedyna 145-tka z dziennymi ledami...
bardzo często bywam w Olsztynie...
w O-dzie praktycznie co dzień widać autko no ale to zrozumiałe...
a Alfka się wyróżnia bo to chyba jedyna 145-tka z dziennymi ledami...
Ostatnio edytowane przez pajer76 ; 12-01-2011 o 00:53
Dzis w Piszu widzialem czrna GT na Lomzynskich blachach
Trasa Ostrów Mazow.-Łomża około godz 17 dwie alfinki: jedna czerwona 156 na ostrowskich blachach, a druga srebrna też chyba 156 (zobaczyłem w ostatniej chwili) z Sejn. pozdr
Dzisiaj dwie ustrzelone i obie na Rondzie Solidarności ( ul. Obwodowa) w Giżycku. Jedna srebrna 156 ok godziny 13.00 (jechała za mną także nr nie widziałem i odbiła w kierunku centrum) , a druga czarna 156 na blachach z Pisza ok godziny 15.40. Pozdr
7:15 Suwałki, ul. Noniewicza policyjna 159 jedyna jak narazie w suwałkach ale już jest i jeździ, jest zaje...
14.30 ul. 3go Maja augustowska 159 na służbie
jak są jacyś alfiści w Iławie to już pozdrawiamwybieram się na przyszły weekend więc będę wypatrywać alfy
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
pozdrowionka dla kolegi z ar 166 2.4 jtd na sokolskich blaszkach od ar 159 1.9 jtd z płocka............razem przez antoniuk smignelismy
Pozdrowienia z dnia 30.04.2011 dla sympatycznej machającej pani w srebrnej 156 na nr BBI widzianej w Bielsku Podlaskim
Paczek.gsm widziałem Cię chyba w poniedziałek 02.05.2011 około godz 14.30 obok Chaty w Suwałkach. Nie jestem pewien bo nie znam jeszcze Twojego auta ale srebrne SW to było na pewno![]()