..... powered by www.cinsoft.pl
W sumie jeśli z jednej strony będą spasowane na zero to z drugiej już będzie pewnie jakieś 2 cm brakowało. Jednak dziwne mi się to wydaje bo progi były zawsze te same do SW i sedana przed i po FL. Rozstaw dziur pod spodem też wam nie pasuje?
tego juz nie wiem bo kolezka zakladal sobie sam, walne foto to wrzuce, obadasz jaki epizod wyszedl
..... powered by www.cinsoft.pl
[QUOTE=marekm;422221]oryginalne progi są krótsze ze względu na to, że są całością pakietu, w którym są jeszcze plastikowe nadkola, a te z kolei trzeba jakoś zamontować:
My piszemy o progach ze Sportpack'a a nie o takich, jak Ty pokazałeś na foto. To są całkiem inne progi, inaczej profilowane i nie ma to NIC wspólnego z nakładkami na błotnik.
Belfer, a jak poradziłeś sobie z montażem tych listew progowych? Opisywałeś to gdzieś?
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. oryginalne listwy progowe sport pack są krótsze prawdopodobnie ze względu na to, że oprócz nich powinno montować się jeszcze chlapacze.
Hmm faktycznie coś krótkie te progi...
U mnie to wygląda tak:
![]()
Progi z linku z aukcji nie pasują, nie mają zachowanej odpowiedniej krzywizny aby pasowały do progu, do tego laminat wykonanie tandeta.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts