Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Temat: 166 do ciężkiej pracy na taxi

Sysio166
    Gość

Domyślnie

W Wawie 166 jeździ w Ele taxi, a jest to jedna z lepszych korporacji w mieście. Jeździj chopie, od tego są samochody :wink:

Kosiar
    Gość

Domyślnie

U mnie w mieście 166 też na taxi jeździ ale w dieslu już ją ponad rok widze więc musi dawać rade

fisio
    Gość

Domyślnie

Piotrek praca w Alfie jako narzędziu do zarabiania pieniędzy to na pewno przyjemna sprawa. Opisuj w tym poście co i jak się z Twoją Bellą dzieje. Jeszcze raz powodzenia :!:

jaca994
    Gość

Domyślnie

wcale niepojmuję obaw co do tego pomyslu,przecież to piekna limuzyna idealna do jazdy zarobkowej o ile jest zadbana,pamiętajmy ze kiedyś tlukli na taxi polonezy i fiaty 125,i tez dawały rady, to alfa tez da! ......tylko czy twoj portfel to wytrzyma? tak czy inaczej jestem z tobą i napisz czasem jak się sliczna sprawuje........pozdrawiam

Korczu
    Gość

Domyślnie

u mnie w miescie jezdzi 166 srebrna na taxowce oraz 146 biała.i to dobre kilka lat.

Siner
    Gość

Domyślnie

Mowicie ze taxowkarze malo zarabiaja, nieee malo zarabiaja Ci co pozostaja caly czas przy swojich w123 bo nie inwestuja... podobnie jest w zyciu jesli nie zainwestujesz albo nie zaryzykujesz to bedziesz mial tyle co masz i bedziesz nadal biadolic.
    Kumpel jezdzi od poltorej roku, wiem ze idze na tym zarobic nawet jezdzac tylko piatek i sobote wieczorem. A czy oszczedza na czesciach, nieee. W Rybniku co chwile widze jak taxowkarze zmieniaja auta np. S500 i S320 ok2002r a w Gliwicach Jaguar S-type
    Alfa 166 na taxi jestem za.
    W zeszlym tygodniu widzialem 164 w bielsku... zaskoczylo mnie to.