zajefajna przeróbka
zajefajna przeróbka
Osobiście bym odpuścił.
O qrkA elita się odezwała. Dla mnie alfa po lifcie lepiej wygląda i co burak jestem? Ktoś zrobił coś co chciał i mu się podoba a koledzy klepanymi, szpachlowanymi oryginałami mykają bo każdy tjunn kosztuje.
Chcesz żyć, daj żyć.
Każdy robi co chce i lubi.
Co to znaczy Alfisti? to samo co Nazii? jedyna droga.......
To ja Alfistą nie jestem...
Myślę, że tutaj chodziło bardziej o tą fatalną przeróbkę a' la 159 niż o kwestię 156 po czy przed FL.
Co do pojęcia Alfisti to trzeba przyznać, że przynależność do tej grupy ludzi kojarzy się bardziej z autami ładnymi i niejako o aspiracjach sportowych a nie z "festyniarstwem" i przeróbkami o marnych walorach estetycznych.
Dziękuję za wyjaśnienia i sprostowanie, zawsze można na kolegę liczyć ;-)
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
No moja przygoda z Alfą zaczęła się dopiero niedawno ale serce do motoryzacji miałem zawsze. Wszystko co miało 4 koła, wyglądało sportowo i dało się tym szybko jeździć budziło we mnie radość. Ale z tego ci widzę... no cóż... ludzi podzielających moją pasję jest naprawdę niewiele, zwykle ludzie uważają samochód jako maszynę do przemieszczania się.
I jeszcze co do tych zdjęć przerobionych ala 159...
Ktoś może i miał dobry pomysł i włożył trochę kasy w to coś, ale auto z pierwszego zdjęcia wygląda jak by ktoś zaczął ale nie skończył, drugie wygląda bardziej profesjonalnie jednak moim zdaniem zbyt przemodzona. Zresztą możecie porównać, za nią stoi 156ka w serii.
Pozdrawiam
Tomasz