Ciekawe. Czyżby cena zależna od koloru? Ja tyle płaciłem w Polinar Kraków. Choć było to jakiś czas temu. Naturalnie mowa tutaj o takim lakierze w formie malutkiego pojemniczka z pędzelkiem.
Ciekawe. Czyżby cena zależna od koloru? Ja tyle płaciłem w Polinar Kraków. Choć było to jakiś czas temu. Naturalnie mowa tutaj o takim lakierze w formie malutkiego pojemniczka z pędzelkiem.
Boze Panowie az zal was sluchac wiem ,że posiadacze alf to zamozni ludzie ale nei zal wam pieniedzy? na zaprawki po 60 ,115 czy nawet 40zl?
biore klapke ,lusterko itp ,i jade do pierwszego slkepu gdzie dorabiaja lakiery dorabiam 50ml koszt max 30zl wyglada idnetycznie a nawte lpeij niz lakier z kodu i mam wszytsko co potrzeba !!!!
No wlasnie o tym jest dyskusja ze cena 60, a juz na pewno 120 pln za 15ml zaprawki to jest absurd. Ja zamawiam u goscia co miesza duponta do puszki (spray) 300ml za wlasnie okolo 35pln - podaje numer z duponta i jest super.
aro wlasnie ,ja mieszam duponta 50ml (dobranego idealnie )max 30zl , kupuje nie najtanszy pedzelek z wlosia naturalnego (taki cieniutki do szpica na koncu) max 5zl , i mam wszytsko czego potrzeba do zrobienia zaprawek a nie buteleczki ktrych odcienie i kolory nieraz sie nie zgadzaja za 60 czy 120zl![]()
pieniadze trzeba oszczędzać !!!! nawet jak sie ma ich wbrud![]()
Popieram - co do oszczednosciAle dodam, ze przydaje sie jeszcze do kompletu maly spray z podkladem antykorozyjnym i lakier bezbarwny - te 2 elementy uniwersalne do kazdego koloru
![]()
Witam. Nie chce zakładać nowego temu więc zapytam tutaj.
Czy tak powinny wyglądać zaznaczone przeze mnie elementy? Na moje oko to jest coś mocno nie tak
Chyba, że jest to normalne zjawisko w tym modelu, a że lakier mam czarny to i mocno to widać... Fakt faktem czeka mnie jakieś malowanko
I sorry za jakość zdjęć, ale robione telefonem. Auto jest też lekko brudne, bo oczywiście między myciem, a sesją zdjęciową musiało popadać...
nie tylko. wiele aut ma tak samo. zawsze można założyć chlapacze typu wrc z autosana tudzież jelcza
![]()