Okolice 35 stopni w dolocie to juz fajnie.Więc jednak preferowałbyś wejście z jednej strony ,a wyjście z drugiej?? .Jak masz zdjęcia to pokaż jak zrobiłeś zderzak,bo podejżewam ,że musiałeś podcinać tak by za mocno nie zasłaniało coolera ,a ten masz wysoki.W ogóle ,jak byś mógł, to powrzucaj aktualne foto bo jestem ogromnie ciekaw majstersztyku poupychania wszystkiego.Jak rozwiązałeś sprawę kolektora??
Na SR napisałeś ,że prawdopodobnie będziesz skłaniał się na EDC 16.Powiedz z czego weźmiesz wtryski ?? I czy tam jest szansa na dłuższy czas otwarcia wtrysku bez spadku ciśnienia rail ?? Czy problem leży i tu i tu?? Mod przed wiosna ,czy już na następny sezon?
Napisałeś również ,że turbo to kkk.Z tego co obserwowałem to turbo kkk występowalo w 2,4 20v 200km ( ponoć gorzej wstające i mniej wydajne).Z kolei napisaleś w pierwszym poście ,że masz GTB 2056V czyli garetta ( lepszy spool i większa wydajność).Mozesz to rozjaśnić,bo patrząc na twój wynik przy 8V to raczej zdaje mi się ,że jednak masz u siebie garetta,no chyba że kkk również produkuje tą nowszą wersję turbiny 2056 ( o lepszym spoolu).
Pozdrawiam i nadal zbieram zęby z podlogi