noo ja chetnie sie pojawieo ile bede na miejscu
![]()
noo ja chetnie sie pojawieo ile bede na miejscu
![]()
ja również jestem za Toruniemco do toru to hmmm.... raczej nie pojeżdżę sobie
![]()
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
Toruń skreślony z powodu tego toruTeraz piotriix ma dzwonić do Kuby Bielaka lub szkoły Lambo.
http://www.forum.alfaholicy.org/show...2&postcount=12
Super sprawa za taką kasę i nie ma jakiś płyt normalnie asfalt, profilowane zakręty.
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 22-01-2011 o 14:00
my myśleliśmy nad tym torem jesienią by zorganizować mały zlocik tam właśnie. nawet była jakaś wymiana mailowa. jeden nasz znajomy z klubu Alfy tam był i bardzo zachwalał. tyle że organizowanie zlotu ogólnopolskiego w Czechach wg mnie to trochę chybiony pomysł z dwóch powodów. Raz że jak sama nazwa wskazuje ogólnoPOLSKI w Czechach?poza tym taki zlot powinien być organizowany w miejscu w miarę jednakowo oddalonym od wszystkich zakątków Polski no bo jak zrobimy zlot w Czechach to raczej ludzie północy i pewnie też centrum kraju już nie przyjadą bo to się daleko robi. poz tym podana przez Ciebie Jagiel cena trochę się chyba różni od tego co podaje oficjalna strona
to co podałeś to takie nieoficjalne jest, załatwiane na miejscu czy tam na telefon bo oficjalnie cennik jest inny.
Można zrobić wyjątek i Ogólnopolski razem z pepikami
Przecież każdy km alfą to przyjemność, a później jazda po takim torze to sama radość.poza tym taki zlot powinien być organizowany w miejscu w miarę jednakowo oddalonym od wszystkich zakątków Polski no bo jak zrobimy zlot w Czechach to raczej ludzie północy i pewnie też centrum kraju już nie przyjadą bo to się daleko robi.
Trzeba się spytać Twardego jak on to załatwiał, a oficjalna cena wynosi trochę poniżej 4000zł za cały dzień, więc myślę że nie jest to jakoś dużo.poz tym podana przez Ciebie Jagiel cena trochę się chyba różni od tego co podaje oficjalna stronato co podałeś to takie nieoficjalne jest, załatwiane na miejscu czy tam na telefon bo oficjalnie cennik jest inny.
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 22-01-2011 o 15:35
jesli mam byc szczery to bede, chcecie to róbcie sobie te całe smieszne zloty tylko pod siebie, bo jak widze przewaznie jak sa robione to w miejscach dla was najdogodniejszych bo maie blisko, na mnie miedzy innymi nie liczcie ze bede jechał przez prawie całą polske albo i dalej bo wy macie tam blizej, tak jak kolega wyzej napisał, taki zlot powinien byc robiony w miejscy dobrze dostepnym dla wszystkich, a ak dotad dominuje srodkowa i południowa czesc polski w zlotach, btw cy taki zlot zawsze musi sie opierac na torze wyscigowym? nie mozna zlobic sobie fajnego spotkania, na jakims placu przy jakiejsc wiekszej okazji, napewno sa jakies imprezy p w toruniu, zwłaszcza w okresie letnim, spektakularna przejazdzka po miescie całą ekipa do tego...co wy na to?