Ja jestem za też bym swoją 166 podłaczył dla skasowania błędów w jakiś piękny sobotni wieczór oczywiście z załącznikiem![]()
Ja jestem za też bym swoją 166 podłaczył dla skasowania błędów w jakiś piękny sobotni wieczór oczywiście z załącznikiem![]()
panowie nabyłem kabelek i jakiś programik by się znalazł do alfinekdo diag wszystko w fazie uczenia się . możemy się omówić i pokombinować moja 155 2,0 16v chodzi na nim bez problemów
witam.wie ktos moze gdzie w okolicy torunia jest specjalista z prawdziwego zdazenia od SELESPEED??
Ja mam ale niestety to nie są okolice Torunia ,wymieniałem w jego firmie sterownik od mojego automatu bo poprzedni właściciel ją zamulił niewymianiając oleju
Firma znajduje się w pobliżu Płock -Bielsk
Witam jak ktos pilnie by chcial sie podlaczyc i skasowac bledy teraz w tygodniu to moge wziasc wszystko i sie mozemy spotkac w ciechocinku pracuje tam w delegacji na A1. Pozdrawiam
Hmm.. Moze jutro co??Kto chetny z Wlocka?
Koledzy od wtorku do piadku jestem w ciechocinku ale jeszcze nigdy sie do innej nie podlanczalem ale mysle ze problemow by nie bylo
Alfoholicy, może znacie jakiegoś dobrego sprawdzonego mechanika znającego się na Alfach z Włocławka lub okolic. Słyszałem o mechaniku z Torunia? Proszę o namiary.
Ostatnio edytowane przez marcello10 ; 16-05-2012 o 11:12
Zmieniło się coś u nas w ciągu 2 lat z kwestią diagnostyki Alfy?
Potrzebny w miarę pilnie.
I jakiś dobry specjalista od gazu potrzebny, chcę wymienić filtr gazu, ale jakbym miał kogoś poleconego to jeszcze bym mu pozwolił sprawdzić instalację przez kompa![]()
szukam mechanika do diesla co ma pojęcie o jtdm z okolic Torunia. Powodem jest metaliczne stukanie i prawdopodobnie jest to wtrysk