biedni na deszczu za free umyją, bogaty poczeka, lub też zrezygnuje ;-) Ciężko wszystkim dogodzić.
biedni na deszczu za free umyją, bogaty poczeka, lub też zrezygnuje ;-) Ciężko wszystkim dogodzić.
Dokładnie. Zależy od tego jak brudna jest. Mój rekord to 6złA średnio to tak 9zł.
[QUOTE=bocian;528079]nie ma takiej opcji - nie masuję jak jest tłok
staram się śmigać wtedy kiedy nie ma ludzi i mam spokój
dokładnie tak samo robię jak bocian. Swoja gąbka a nawet czasami wiaderkoale tylkom puźnym wieczorem żeby ludzi nie denerwować że muzszą czekać.Po drugie uważam że bez gąbki na myjni niema szans pożądnie umyć samochodu.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Ja jadac na myjke minimum 10zl musze wydac jesli chce umyc "wmiare" i szybko... bo stojac na osiedlu ptasie kupy same trafiaja na auto a nie stac mnie 3x w tygodniu jezdzic umyc fure... cisnienie czesto nie daje rady ptasim odchodomi 10 zl szybko ucieka
Znajomy tez uzywa gabki wieczorami, ale nie wiem czy gdzie kiedys nie widzialem napisu ze uzywanie wlasnego "asortymentu" jest zabronione ale nie dam sobie glowy uciac
"Karczerem" marki stihl za 1400 bez cieplej wody i dobrej chemi tez nie umyjesz,ale fajna sprawa bo duzo mniej wody na splukanie wychodzi ,a wiaderko i gabka musi byc.Ale do splukania to taka myjka za 300 jest dobra,a agregat do takowej kupisz za 400.I co z tego ,ze nie firmowy?
Takie gadanie ja tu koledze znalazlem zestaw tanio prawie karczel. Nie potrzeba agregadu. http://www.wimet.org/produkt/solo/op...ryskiwacz.html. Lub jesli juz chce taki dobry karczel to proponuje zaopatrzyc się w armatke wodną mozna znaleźc na wyprzedaży mienia wojskowego. Zbiornik na wode jest ciśnienie jest i git majonez.[COLOR="Silver"]
nie wiem jak u was ale u mnie jest opcja z 5 programami - dodatkowo mamy program mycia chemia przy uzyciu szczotki, ktora lezy w takiej syfiastej wodzie a ludzie zamiast najpierw to wyplukac to od razu po karoserii jada az milo![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!