Witam i jestem tydz po montażu gazu u siebie firma BRC koszt 2600 zł ,mocy nie brakuje nawet przy wysokich obrotach,POLECAM
Witam i jestem tydz po montażu gazu u siebie firma BRC koszt 2600 zł ,mocy nie brakuje nawet przy wysokich obrotach,POLECAM
Chyba ważniejsze są wypowiedzi osób z zagazowanymi TS-ami
Ja mam zwykłą instalację II generacji założoną przy 126 tys. Gdy kupowałem samochód to przebieg wynosił 147 tys. Obecny stan to 239 tys. i wszystko działa bez zarzutu. Ostatnio pojawiła się niewielka nieszczelność przy reduktorze i ucieka płyn chłodniczy ale to drobiazg, który można naprawić (prawie) na poczekaniu.
Jak na razie na LPG TS jeździ i zachowuje się bardzo dobrze i oby tak zostało.
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
w mojej gaz dobrze chodzi i całkiem przyzwoicie się jeździ
niestet nie wiem jaki mam sterownik, bo nie chciało mi się na razie go wyciągaćlistwę wtryskową mam z matrixa czy jakoś tak
co do montażu, to podjedź do APS Szuścik w Sosnowcu, nie pamiętam ulicy, ale na pewno znajdziesz to w necie
z moją instalacją podjadę na przegląd w Bytomiu, na końcu Witczaka, tam też możesz się zapytać o montaż czegoś sensownego
verdebiancorosso
kobielczak ja miałem w swojej Gtv-ce lpg odezwij sie na PW to dam Ci namiar z okolicy na kolesia co mi ogarniał zawsze montaz LPG ogłonie ok 8-10 szt znam aut co robił dla mnie znajomych i wszyscy zadowoleni
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
niebieskie wtryski brc, reduktor brz model cos tam 1500nie pamietma dokladnie
komputer brc sequent24 i pol roku smiga bez zająknięcia
![]()
Gaz zakładałem kilka tygodni temu, właśnie w Gtv. Stag4, Magic Jety, reduktor do 190km, wlew gazu pod klapką paliwa cena 2600. Robiłem to w Chrzanowie na ul. Oświęcimskiej. Myślę, że można ich polecić. Przejechałem troche ponad 600km i na razie nie mam co narzekać, w między czasie zmieniłem koła na większe i dalej jest dobrze. Średnie spalanie wychodzi ok 13,5l lpg. Butla 45l we wnęce w bagażniku, ale koło musiało zostać zdemontowane.
hej,
co powiecie na taki zestaw do 2.0ts v16?
komputer stag 4+
Reg Fast OMVL
reduktor AC-R01
wiadomo że hamy były by lepsze, ale cena jest dość niska i podobno są dość trwałe
tak, do mojej