bardzo współczujea była taka piękna
a co do naprawy, polak wszystko potrafi zaprowadź do dobrego blacharza a nie poznasz że było bite
oczywiście zrobisz jak bedziesz chciał, pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do AR
bardzo współczujea była taka piękna
a co do naprawy, polak wszystko potrafi zaprowadź do dobrego blacharza a nie poznasz że było bite
oczywiście zrobisz jak bedziesz chciał, pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do AR
A ja wyprzedze troche sprawe. W jakim ona byla kolorze? Czy to 694 -Grigio Sterling? Poszukuje lewego blotnika przod, a Twoj wyglada na nie uszkodzony - bardzo :p
Współczuję szczerze i muszę przyznać, że działanie polskiego prawa w tego typu sytuacjach przyprawia mnie o palpitacje. Sprawa jest oczywista, powinna być rozpatrzona i zamknięta w dwie godziny od momentu zgłoszenia, właściciel pojazdu powinien zostać osądzony i dostać wyrok, tak jak i osoba kierująca w momencie zdarzenia i w trosce o poszkodowanego sprawa powinna zostać załatwiona szybko i sprawnie.
Mam nadzieję, że uda Ci się pomyślnie zamknąć temat i pamiętaj, nie ma tego złego.
Pozdrawiam