To nie napawasz mnie optynizmem do wymiany samodzielnej pod blokiem [emoji14]
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka
To nie napawasz mnie optynizmem do wymiany samodzielnej pod blokiem [emoji14]
Wiesz, ja tak patrząc na ten łącznik sobie myślałem eeeee, śrubka jedna phi, co za problem. A chciałem móc odkręcać i zakręcać do testów zawieszenia.
No i było jak opisuję i testów nie przeprowadziłem ... później coś o tych łącznikach szukałem i wyskoczyło sporo wątków z takim samym problemem.
Ale może Ci się uda !![]()
Dlatego na ten polski zwróciłem uwagę i właśnie zamówiłem.
No ja też na to patrzyłem w ten sposób "co ja jednej śruby nie odkręcę", ale widzę, że to może być walka [emoji14] prawdopodobnie też te kupię to zrobię tył i przód. O ile się uda odkręcić![]()
Klucz pneumatyczny z dobrym momentem i nie trzeba sie bawić zadnymi imbusami.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No wiesz raczej ciężko o klucz pneumatyczny, gdy robisz pod blokiem..
O zgroza! Nigdy więcej. 8 lat temu wymienialem samodzielnie chłodnice wody. Bez odpowiedniego sprzętu i bez kanału zajęło mi to całe popołudnie. Już byłem zrezygnowany ale dokończyłem robotę. Wole dać mechanikowi i mieć spokój. Co innego garaż z kanałem prądem i sprzętem, wtedy taka robota to sama przyjemność.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No jak będę widział, że mogę zapimnieć o odkręceniu to tylko zostanie mechanik, ale spróbuję najpierw, a nóż widelec się uda
Dziwne te Wasze problemy. Ja daaawno temu turbo wyciągąłem pod blokiem. 3h i miałem robiąc to pierwszy raz. Koledze jak robilem to już w 1h :/
Wydymione samsungiem.
Dziwne jak dziwne, bardziej chciałem poznać opinię na temat łączników, ale dużo więcej się dowiedziałem niż chciałemSzacun dla Ciebie, że pierwszy raz w 3h wyjąłeś, ja nie wiem czy w ogóle bym się podjął tego.
JGR mam od chyba juz trzech lat. Jest OK. Nie ma jeszcze luzow. Kiedyś byl jedynie problem z gumami osłaniającymi sworzeń,które po roku były zgnile. Zmienili to później. Mam we wszystkich sparciale gumy jednak jak napisałem - łączniki działają jak trzeba.