ten parking w Tychach przy Piłsudskiego to jest ten po lewej za pierwszym rondem jadąc od S1 ? przy Tischnera? ... jak ktoś może to niech zrobi jakąś kropkę na mapie i wklei
dziękuję i do zobaczenia...
ten parking w Tychach przy Piłsudskiego to jest ten po lewej za pierwszym rondem jadąc od S1 ? przy Tischnera? ... jak ktoś może to niech zrobi jakąś kropkę na mapie i wklei
dziękuję i do zobaczenia...
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
znaczy się dobrze kombinowałem... dzięki
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
dokladnie jak cos to dzwonić do mnie to pokieruje![]()
DOKLADNIE KOLEGOJAK BEDZIESZ JECHAL 44 OD GLIWIC TO JAK WPADNIESZ DO TYCHOW bedziesz mial browar tyski po lewo to na swiatelkach krecisz w prawo lecisz caly czas prosto bedziesz jechal kolo policji jedizesz prosto bedzie rondko na nim prosto i na 2 rondku kreciesz w lewo jedziesz porsto przez rondko prosto i po prawej stronie bedziesz nas widzial
![]()
Archi, jak chcesz to ja będę czekać o godz 8 na parkingu na 3 Stawach (pod Go Sport), wiec zbierz ekipe i podjedz tamco przejdziemy w parę osób do Tychów
(myślę że jak wyjedziemy 8:15 to akurat będziemy o 8:30 w Tychach
)
Jak napisał Kobe - parking koło Auchan będzie pewnie najwygodniejszy dla Gliwic i Knurowa - myślę, że można zebrać się między 7.15-7.30, (będę gdzieś przy rondzie - parking przy LM - na wlocie)
a potem A4 do Katowic na 3 Stawy - na 8.00, i razem z Pfourulem przejdziemy w parę osób do Tychów - na tą 8.30, a potem według planu Piotrasa![]()
Nie wiem czy nadążę za twoją V6? Nie chce być samolub ale, możliwe, że sam pojadę od razu do Tychów.
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 22-06-2011 o 16:17
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.