Ja jak na razie nie mam żadnych planów na ten weekend więc się wstępnie piszę.
Czy to będzie coś zorganizowanego czy raczej spontan???
Ja jak na razie nie mam żadnych planów na ten weekend więc się wstępnie piszę.
Czy to będzie coś zorganizowanego czy raczej spontan???
Na chwilę obecną temat jest otwarty, temat zapodaję koledze z BravoBrava Team Poland i może zrobi się coś większego.
więc 3-ka chętnych już jest.
Jak uda mi się wrócić z niedzielnego wypadu na Forza Italia to zapewne pojawię się na lokalnym spocie, mam nadzieje że pomimo problemów z zawiechą się uda dotrzeć i wrócić.
Niestety w ten weekend odpadammoja propozycja to przesunięcie o tydzień. Czekam na propozycje.
Heh, proponuję to samo![]()
No to za tydzień.
W sumie to mnie też wstępnie pasuje aby w tę sobotę tego nie organizować więc i jaj popieram pomysł przesunięcia tego o tydzień![]()
No to wygląda na to, że jesienny spot będzie liczniejszy, oby oby. No i żeby pogoda była taka jak dziś a nie jak podczas pierwszego spotu.
Tak by się upewnić.. mówimy cały czas o niedzieli? Heh, u mnie chwila zwątpienia niestety - okazuje się że sprzęgło się kończy i nie wiem czy dotrwa kolejne 500km do niedzieliAczkolwiek muszę mieć samochód na piątek wieczór i sobotę i nie mam pojęcia jak to zrobię
edit
Nikt nie odpisał ale mam nadzieję że to aktualne - sprzęgło jakoś dotrwało, więc ja będę na 100%![]()
Ostatnio edytowane przez JacekK ; 01-10-2011 o 22:43