Fiata coupe ze znaczkami ferrari to pełno jest, co drugi tjuningowiec chce mieć ferrari ;P
Widziałem nawet fiata coupe ze znaczkiem porsche.
Ale ten okaz alfy to chyba najmniej awaryjny model w historii![]()
Fiata coupe ze znaczkami ferrari to pełno jest, co drugi tjuningowiec chce mieć ferrari ;P
Widziałem nawet fiata coupe ze znaczkiem porsche.
Ale ten okaz alfy to chyba najmniej awaryjny model w historii![]()
Oj tam, oj tam. Ja mam na Punciaku 2, znaczki Ferrari na nadkolach?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ale znaczki marek włoskich na włoskich autach typu "plug&play" to nic wiejskiego. Po prostu uwielbienie rodzimej marki. Sam miałem zamiar przyklejać Na Ducati znaczek Alfy i odwrotnie z dopiskiem obok fan, na razie w fazie koncepcjiAle Alfa pastuch to przegięcie. Żeby jeszcze nakleił to u dołu czy cóś to może by człowiek w jakiś sposób skojarzył, że może to fan AR i posiada takową w garażu a tym czymś właśnie po ziemniaki jedzie.. no ale nie w tym miejscu zamiast logo VW :///
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Wprowadzając na forum temat: ''zakusy VW" nie sądziłem, że to tak szybko nastąpi.
Ostatnio edytowane przez treboR L ; 06-07-2011 o 12:58
no co wy chcecie?? Rafal oprocz swojej pieknej 164 posiada rowniez Alfe Galaxy z v6 pod macha![]()
co do fiata coupe to nie jestem pewien na 100% ale wersie 2.0 20VT PLUS wychodziły fabrycznie ze znaczkami ferrari na błotnikach przednich , miałem kiedys takiego więc się trochę interesowałem , ale głowy sobie uciąć nie dam![]()
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
Za przeproszeniem kur...a mać ładna alfa pasatto ;-) chociaż co się dziwić moją lalkę ostatnio zbeształ śmieciarz mówiąc: "weź pan tego rovera ze wjazdu, bo ni mogem śmetnika podcypić"