Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Temat: Akcja Nowy Klubowicz

Administrator ds. społecznych Fachowiec Avatar Majkel
    Mieszka w
    Koszalin, Gdynia
    Auto
    Ducati Hypermotard 796

Domyślnie

Prowadziłem kiedyś taka akcje w Koszalinie. Mialem chyba ze 30 ulotek...
    Jak narazie z Koszalina nikogo nie przybyło
    Może ulotki nie przemawiały do ludzi
    Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
    Wcześniej:
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
    Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
    Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
    Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
    Lancia Delta 1.8 8V
    Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
    Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
    Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
    Alfa Romeo 155 2.5 V6
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

marcin80
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS
    noi na 146 klubowicza Marcina hehe... kolega jeszce wczesniej przedemną widział 156 po FL ale niestety nie wzioł ulotek i nie pozostawił info po sobie wię trza zawsze przy sobie je nosic
    nawet do koscioła hehehh
    proszę mi nie wypominać jestem zły na siebie za to bo była taka piękna, ulotki zostały w kurtce bo przed świętami pod realem na ku słońcu wsadzalem 155, 145 i 145 a jadąc na basen owa kurteczka wisiała sobie w szafie może jeszcze ja trafie, byla na szczecińskich numerkach a poznam ją napewno

KUBAS
    Gość

Domyślnie

a ja dzis kurna mac.... widziałem piękną 156 czerwoną chromowane fele klatka duża lotka na klapie tylnej..jakis młody łepek nią leciał, smigał Łukasinskiego jakby w strone Mierzyna..zna go ktos??.... musze go namierzyc...
    a noi dzis widziałem dwie śliczne 147 z ślicznymi kierującymi....ale nie udało mi się zapodac ulotek :?
    ale jeszcze je upoluje hehe :twisted:

Rosik
    Gość

Domyślnie

ACHTUNG jak ktoś chce zebym mu przesłał ulotki to niech mi poda swojego maila na PW - poczta forum nie obsługuje załączników

Kulka, dopiero zaczynam ulotkowanie, więc jak na razie za wcześnie żeby coś stwierdzić (dopiero dziś wydrukowałem kolorowe ulotki ops: ) ale mam nadzieje że wkrótce napłynie fala nowych Alfisti

Silver, cały respect należy się temu kto zrobił logo stronki internetowej, ja je tylko "stuningowałem" napisem troszeczkę

TomAR
    Gość

Domyślnie

Akcja przynosi rezultaty!
    Jak widać - wczoraj znalazłem ulotkę (by Rosik) a dziś już się zapisałem i witam!
    Wcześniej i owszem forum czytałem ale jakoś bodzca do zapisania się nie było :wink:

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

TomAR, witam i zazdroszcze alfy mam nadzieje, ze bedziemy mogli ja zobaczyc na jakims spocie :mrgreen:

jak bedzie wiecej pieniedzy to potruje tam "na gorze" czy by nam profesjonalnie wykonany ulotek zarzad nie sprezentowal

marcin80
    Gość

Domyślnie

Cieszy mnie to że nasza akcja przynosi jakiś skutek, szkoda tylko ze dość czesto marny ale to zawsze coś TomAR witam na forum, fajowe masz autko- chodzi mi takie po głowie ale niestety funduszu brak i brykam tą pierwsza i jedyną

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Witamy kolejnego Alfaholika.... :mrgreen:
    Mijemy nadzieje że będziesz kolego często wpadał na forum i nasze lokalne spociki i te pozalokalne tez...Może i zapiszesz sie i polecisz z nami w maju na Pomorze na zlot AR :twisted: bo 159 to My jeszcze nie mielismy u siebie hehe
    a to Rosikowi trza browara postawic :wink:

Pozdrawiam

Rosik
    Gość

Domyślnie

hehe witomy witomy w końcu zhaczyłem Twoją Alfę bo na mojej ulicy stoi często Jak będziesz widział czarną 155 to ja
    P.S. to nie Twoja pierwsza Alfa, nie? bo kojarzę też srebrną 156...

TomAR
    Gość

Domyślnie

Nie pierwsza i z pewnością nie ostatnia! Była przez lat kilka srebrna 156 i od niej sie zaczęło. Pojawiła się jednak możliwość zmiany na 159 to skorzystałem a 156 została na szczęście w rodzinie (a konkretnie pojechała na Śląsk).
    Na forum będę zaglądał jak najcześciej i na spociki jesli tylko czas pozwoli.