Prowadziłem kiedyś taka akcje w Koszalinie. Mialem chyba ze 30 ulotek...
Jak narazie z Koszalina nikogo nie przybyło
Może ulotki nie przemawiały do ludzi
Prowadziłem kiedyś taka akcje w Koszalinie. Mialem chyba ze 30 ulotek...
Jak narazie z Koszalina nikogo nie przybyło
Może ulotki nie przemawiały do ludzi
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
proszę mi nie wypominaćNapisał KUBAS
jestem zły na siebie za to
bo była taka piękna, ulotki zostały w kurtce bo przed świętami pod realem na ku słońcu wsadzalem 155, 145 i 145 a jadąc na basen owa kurteczka wisiała sobie w szafie
może jeszcze ja trafie, byla na szczecińskich numerkach
a poznam ją napewno
![]()
a ja dzis kurna mac.... widziałem piękną 156 czerwoną chromowane fele klatka duża lotka na klapie tylnej..jakis młody łepek nią leciał, smigał Łukasinskiego jakby w strone Mierzyna..zna go ktos??.... musze go namierzyc...
a noi dzis widziałem dwie śliczne 147 z ślicznymi kierującymi....ale nie udało mi się zapodac ulotek :?
ale jeszcze je upoluje hehe :twisted:
ACHTUNG jak ktoś chce zebym mu przesłał ulotki to niech mi poda swojego maila na PW - poczta forum nie obsługuje załączników
Kulka, dopiero zaczynam ulotkowanie, więc jak na razie za wcześnie żeby coś stwierdzić (dopiero dziś wydrukowałem kolorowe ulotkiops: ) ale mam nadzieje że wkrótce napłynie fala nowych Alfisti
Silver, cały respect należy się temu kto zrobił logo stronki internetowej, ja je tylko "stuningowałem" napisem troszeczkę![]()
Akcja przynosi rezultaty!
Jak widać - wczoraj znalazłem ulotkę (by Rosik) a dziś już się zapisałem i witam!
Wcześniej i owszem forum czytałem ale jakoś bodzca do zapisania się nie było :wink:
TomAR, witam i zazdroszcze alfymam nadzieje, ze bedziemy mogli ja zobaczyc na jakims spocie :mrgreen:
jak bedzie wiecej pieniedzy to potruje tam "na gorze" czy by nam profesjonalnie wykonany ulotek zarzad nie sprezentowal![]()
Cieszy mnie to że nasza akcja przynosi jakiś skutek, szkoda tylko ze dość czesto marny ale to zawsze cośTomAR witam na forum, fajowe masz autko- chodzi mi takie po głowie ale niestety funduszu brak
i brykam tą pierwsza i jedyną
![]()
Witamy kolejnego Alfaholika.... :mrgreen:
Mijemy nadzieje że będziesz kolego często wpadał na forum i nasze lokalne spociki i te pozalokalne tez...Może i zapiszesz sie i polecisz z nami w maju na Pomorze na zlot AR :twisted: bo 159 to My jeszcze nie mielismy u siebie hehe![]()
a to Rosikowi trza browara postawic :wink:
Pozdrawiam
hehe witomy witomyw końcu zhaczyłem Twoją Alfę bo na mojej ulicy stoi często
Jak będziesz widział czarną 155 to ja
P.S. to nie Twoja pierwsza Alfa, nie? bo kojarzę też srebrną 156...
Nie pierwsza i z pewnością nie ostatnia! Była przez lat kilka srebrna 156 i od niej sie zaczęło. Pojawiła się jednak możliwość zmiany na 159 to skorzystałem a 156 została na szczęście w rodzinie (a konkretnie pojechała na Śląsk).
Na forum będę zaglądał jak najcześciej i na spociki jesli tylko czas pozwoli.