No ja właśnie tak zrobiłem. Kupiłem Uno z mocarnym silnikiem 899 ccm z zamontowanym potlenkiem LPG. Jest jazda! W przeliczeniu wychodzi ok 3l/benzyny. Ale takiego 1.4 turbo to bym przygarnął. Jak to musi zasuwać....
No ja właśnie tak zrobiłem. Kupiłem Uno z mocarnym silnikiem 899 ccm z zamontowanym potlenkiem LPG. Jest jazda! W przeliczeniu wychodzi ok 3l/benzyny. Ale takiego 1.4 turbo to bym przygarnął. Jak to musi zasuwać....
chciałem się tylko dowiedzieć co i jak ale tu widzę że wypowieda się banda kretynów,jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj,za stary jestem na takie głupie docinki,wy też kiedyś może będziecie potrzebować porady a ktoś będzie se jaja robił i może ci sie jełopie zrobi przykro.zamykam temat.ch..z takim forum.
Nie rób tego.Tak fajnie zaczynało być.
Nikt tu Cię nie chciał zdenerwować i trochę więcej luzu, a będzie dobrzeChcemy C tylko zaszczędzić dodatkowych wydatków... Już na spokojnie wyjaśniam, że nawet producent nie przewidział felg 14''. Więc najmniejszą felgę możesz włożyć 15. Więc z kolei musisz się zaopatrzyć w komplet felg i opon 15'' na zimę. Mniejsze nie da rady. Więc udanych zakupów życzę. Pozdro
![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA