Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Temat: Zabrze Ilu nas jest ?

mroziksg
    Gość

Domyślnie

witam, ja tez jestem z Zabrza a dokladniej z Rokitnicy i zastanawiam sie kto mi wlozyl za wycieraczke (czarna alfa 1,9 jtd) wizytowke zwiazana wlasnie z tym forum oczywiscie bardzo dziekuje i pozdrawiam, mam nadzieje, ze bede czestym uczestnikiem roznych zlotow jak i spotkan

venom4
    Gość

Domyślnie

Witam

Ja również z okolic - obecnie mieszkaniec miechowic dawniej Zabrze Helenka.

Chętnie wymienie doświadczenia jeśli chodzi o benzynówki szczególnie 1,8. diagnostyka z własnego kompa itd...

Pozdrawiam
    Przemysław

alfadrian
    Gość

Domyślnie

o venom a ile bys wzial za sprawdzenie mojej alfy pod kompem ? bo niewiem czy silnik mi sie dobrze grzeje czy nie bo jesli nie to na zime moge miec klopoty z dogrzaniem. i przy okazji kilka inych mniejszych rzeczy sprawdzic )
    pozdro

venom4
    Gość

Domyślnie

Witam

Nie jestem mechanikiem samochodowym i mogę ci sprawdzić grzecznościowo to co potrafię kwestia dogadania się co do wolnego czasu.

Pozdrawiam
    Przemek

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

Zbierać się do kupy i na zlocik na Tych w niedzielę

alfadrian
    Gość

Domyślnie

nie mowie ze nie a o ktorej i do ktorej mniej wiecej ? bo pozniej bym chcial o 19;30 jechac na strefe do Zabrza

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

Zlocik jest na 16 jak będziesz chciał się wcześniej wyrwać to nikt ci głowy nie urwie ja też tydzień temu byłem pierw na orszaku u babusa a potem pod M1

alfadrian
    Gość

Domyślnie

jesli naprawde nie bede mial nic do roboty to bardzo chetnie. a pisze sie jeszcze ktos z Zabrza ?? jesli nie to sylvek moze razem sie umowimy bys musial mi napisac w niedziele okolo 14 czy jade na pewno i sie umowimy w miejsce jakies np mc na południowej i ruszymy.

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

No spoko czemu nie ale ja proponuje BP na Halembie i polecimy przez Mikołów na Tychy co ty na to ????
    Może jeszcze będzie ktoś chętny to jak co proponuję spot5kanie na Halembie na BP o 15:00 ja będę wcześniej poczekamy na wszystkich do 15:20 i lecimy a jak nie będzie miejsca na BP to naprzeciwko pod aldikiem jest duży parking, wystawię się moją bellą tak żeby każdy widział
    Ostatnio edytowane przez sylvek1979 ; 02-09-2011 o 11:42

alfadrian
    Gość

Domyślnie

dobra pasuje mi jak cos to pisz na gg okolo 13;30/14

2420710

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

aaa Sylvek i jak bys sie mogl odezwac trocha wczesniej do mnie na gg bo mom jedno sprawa .