Tak jakby jest już za późno. Wydech zamontowany. Teraz podpowiedzcie jak zamontowac podstopnice?![]()
Tak jakby jest już za późno. Wydech zamontowany. Teraz podpowiedzcie jak zamontowac podstopnice?![]()
http://allegro.pl/nakladki-na-pedaly...736303755.html
Posiadam takie nakładki, nakładki drogie ale bardzo ładne. Występowały w opcji z katalogu Line Accesorii również dla alfy 147.
Polecam!
Właśnie o takie mi chodzi. Tylko powiedzcie mi jak zamontować podstopnice? Nakładki na pedały to już wszystko wiem ( chyba).
Jeśli chodzi o wygląd to w mojej wyglada to tak
co do podstopnika to była najprostsza sprawa - są tam plastikowe wkręty, które wkrecasz po wymierzeniu w gumowy podstopnik, bez obaw - idzie łatwo, potem tylko dokrecasz śrubami sam podstopnik i gotowe
natomiast co do nakładek na pedały i pedałów - nie podzielam optymizmu kolegów, po pierwsze jeden - przynajmniej w mojej GT jest metalowy - zatem zwykła wkrętarka odpada, po drugie zaś mimo że to oryginalne części to AR robiła je "pi razy oko", niemniej spasować można, a wtedy wyglądają - moim zdaniem - świetnie.
Pozdrawiam
jeszcze kilka fotek jest w Archi - GT
Dobra, teraz to już wszystko wiem. Wezme się za to sama, a jak coś nie pojdzie po mojej mysli to zjawie się pod Milenijnym błagając o pomocMoże się ktoś zlituje...