Dzięki za fajne spotkanie :d Piwo od Bociana smakowało nadzwyczaj dobrze...
Pozdrawiam![]()
Dzięki za fajne spotkanie :d Piwo od Bociana smakowało nadzwyczaj dobrze...
Pozdrawiam![]()
witam ponownie
imprezka udana, wszystko zagrało jak zawory w polonezie
było full wypas, wuszt, sznicle,luftbiksy, i świetne towarzystwo, dzieki za wszystko.
no ja tez wróciłem, milo było dzięki za ŻYWEGOgeorge dziękować za Filtr , schowka nie otwarłem :/ i jeszcze pod koniec gdy parkowałem połamałem od spodu zderzak :/ ehhhh.....
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Mi wyszło(raczej weszło)4+1 dla kierowców
Gapcio,Ty to żeś sie chyba czinostego w piuntek urodziołAle ześ tam brazyliana odp..erdołił pod maską
Jeszcze lezy ciepły we fordzieino corny jest-nie wiem kiedy bocian przyjedzie go wypucować.
Nie ma-my fszysko wypili![]()
Ok mnie się dopiero teraz uda napisać
Wróciłem oczwyście cały, pies nie narobił na dywanie więc ok
Dziękuje za bardzo miłe spotkanie, aż przedłużyłem wyjście z psem o ponad godzine
Bociek dzięki za piwo dla kierowców
Na następny raz musza jakiś śrut przywieźć bo se postrzelałem za darmo wczorej
Dzięki jeszcze raz wszystkim co byli, naprawde było warto
Znalazły się nawet 3 zdjęcia to wrzucam
https://picasaweb.google.com/Izane89...tepnyGeburstag
Pozdro
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ustawione na prywatne i nie ma nic
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A żorż jak zwykle w kuchni![]()