Filmik oki, fajnie to zrobiłeś, ale jak widzę jak trzymasz kierownicę podczas jazdy.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pomyśl i popracuj nad tym![]()
Filmik oki, fajnie to zrobiłeś, ale jak widzę jak trzymasz kierownicę podczas jazdy.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pomyśl i popracuj nad tym![]()
Do tych co piszą o trzymaniu kierownicy..
100% czasu w samochodzie jadąc, trzymacie kierownicę tak jak należy? Nawet na prostych odcinkach przy 50kmph?![]()
co do filmiku - bardzo fajna zlepka!, kolega czasem nie kręci "sportów" bo ruchy/miejscowienie kamery, fiszEYE daje do myślenia , mam też znajmoego:FIŚ: i zresztą ja teżXD się rozkoszuję dobrą zlepką.... fotki pewnie będą megaXD.
pozdro
Kolego Qki, niestety cały czas trzymam poprawnie nawet jedna ręką kierując w pozycji za 10- 2ga, natomiast jak widzę trzymanie kierki na "szczycie" to jest masakra, latasz po aucie a kierka z tobą, przetestuj zobaczysz jak bedzie "myszkować", nie wspomnę o trzymaniu pod "ramię" na dole, więc nie miej pretensji, to tylko dobre rady, i bezpieczeństwo dla ciebie, dla mnie i innych użytkowników. Przelatałem autem osobowym około miliona km w przeciągu 20 lat, więc nie jedno widziałem, a kolega który robił film to młody kierowa, więc .................. to tylko dobra rada.
Pozdrawiam.
Zgadzam się jak najbardziej że prawidłowe trzymanie kiery jest ważne i też zwracam na to uwagę i się poprawiam jak już ręce idą w tryb odpoczynku. Niemniej, mimo że tak być nie powinno, nie zawsze się jeździ z prawidłową pozycją rąk, też czasem trzymam jak w/w kolega na filmiku, ale tylko w sytuacjach że na 99% nic się nie może stać, z nikim się nie mijam, nikt mnie nie wyprzedza, droga jest idealna i jadę woooolnoo.. chociaż zawsze jest ten 1%.