jak tylko się pokaże plan na uczelni to się postaram też wpisać na listę gości![]()
jak tylko się pokaże plan na uczelni to się postaram też wpisać na listę gości![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Prawie w każdej dzielnicy Jaworzna są jakieś nowe drogi. Jeszcze nie otwarte... Jest bardzo fajny odcinek szeroki na dwa pasy długi na 2km chyba nawet oswietlony. Wiec jak by chciał stanąć na kresce to chętnie pokaże fajne miejsca w Jaworznie.
Jak by sie udało to można by się scigać z VAG'ami jak by sie z nimi umowić... Prawie co dzień zbierają sie pod hala w Jaworznie.
ej ludziska zyjecie??![]()
coś cicho tu sie zrobilo... pewno wszystko sie koncentrowalo na summer cars...
![]()
ConSpir w pierwszym poście napisz już jasno, że spotkanie jest wtedy i wtedy (tak jak wstępnie ustaliliśmy) tu i tu, ogólnie w temacie są pokazane fotki itp, potem przygotują mini mape z dojazdem i liste tam zamieść kto będzie (bo była tu robiona taka chyba)
i zbieramy ludBo narazie temat wygląda, że spotkanie chyba będzie, a nie że BĘDZIE
Pozdro
ps chyba że założymy nowy temat na ten temat o spotkaniu
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Izane załóż nowy temat![]()
to jo tysz sie pisza na to spotkanko :d
Ja określe sie bliżej terminu z uwagi na moją prace.Chętnie poznam fanów marki![]()
zajęć tego dnia nie mam, więc ja też się pisze![]()