..nooo niema problema, podejrzewam że nie zbierzemy
10 alf więc każdy chetny jest mile widziany![]()
..nooo niema problema, podejrzewam że nie zbierzemy
10 alf więc każdy chetny jest mile widziany![]()
Zarówno Dyno Soft jak i Digi Tech posiadają hamownie obciążeniową marki DYNOPROJECT.
Tylko u DynoSoft można zmierzyć moc w samochodach z AWD
Osobiście skłaniałbym się do Dyno Soft ze względu na lokalizacjebo chyba każdy wie gdzie jest Silesia City Center w Katowicach
---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
Wiec tak, pogadałem z paroma osobami i jeżeli kumplowi uda się poskładać samochód (1-2 mies) to też by podjechał. Kolejny kumpel także wyraził chęć sprawdzenia samochodu (chociaż wątpię żeby się pojawił bo on to zawsze dużo gada, że chce, że będzie, a i tak się nigdy nie pojawia)![]()
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 01-10-2011 o 19:57
W 4turbo jest hamownia oczywiście AWD i z tego co wiem to na niej są strojone auta takich zawodników jak Tomaszek , Dytko itp.NA kompach zewnętrznych tupu Pectel wartości kilku dziesięciu tyś. złotych . Więc co do jakości i wiarygodności pomiaru niemożna mieć zastrzeżeń . Z tego co wiem to godzina na hamowni na wiosne kosztowała 200 netto jak był organizowany dyno mini day i kumpel dał rade sprawdzić 5 aut na godzinę . Auta muszą być przygotowane rozgrzane i musimy się zmieniać jeden wjeżdża jeden wyjeżdża (kolejka) no i oczywiście niema marudzenia w stylu "panie coś nie tak musi być więcej ja chce jeszcze raz" i takie tam w poniedziałek kumpel się dowie dokłądnie ile by kosztowała godzina dla alfaholików(10 aut nie mniej) i konkretnie podam na forum .
super, myslę że 200 za 1h to spoko opcja ..jakby liczyć 4 wozy w godzinę
..przy 10 wozach wyjdzie 3-4 godzinny SPOT pot hamownią![]()
Witam
czisi i P4 - dzięki za info
a co do spota - to jak silniki będą rozgrzane, to mogą robić za grill
Pozdrawiam
Witam
w zależności od tego kiedy by to było też bym chętnie się pisał, jeżeli byłoby to od wtorku do piatku po 15:30 , w końcu wypadałoby się poznać prawda?no a do tego z przyjemnością sprawdzę ile mocy zachował silniczek
myślę że raczej była by to sobota, ale o terminie pomyślimy jak
zbierzemy ludzi więc wpisywać się do listy !! bo niewiadomo kto
jest na 100% chętny
Jak coś to mogą do Nas dołączyć ludzie z klubu Astra-g. Tylko musimy ustalić konkrety
Wtedy poproszę kumpla żeby zebrał od siebie parę osób.
EDIT:
Pablo to dopisz mnie do listy, oraz możesz także dopisać kumpele z toledo i kumpla z astry na jakieś 75%(ona musi tak jak wcześniej pisałem ogarnąć turbo, a on bawi się teraz w wymianę hamulców)
Co do dnia to możemy we trójkę podjechać w co drugą sobotę ;(
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 03-10-2011 o 22:48
1. pablo1208
2. Piotras
3. Kolas
4. Archi
5. Pfourul
6. Koleżanka od Pfourul - Toledo
7. Kolega od Pfourul - Astra
8. ..
..aktualna lista, dopisywać się kto chętny