Jeżeli radio fabryczne w 159 ma obsługę plików MP3 to jest nabity na nim ten symbol? Bo mi chyba nie czyta a auto jest z 2010 wersja Progresion. Dziwne, żeby Alfa w tym czasie dawała jeszcze tylko CD.
Jeżeli radio fabryczne w 159 ma obsługę plików MP3 to jest nabity na nim ten symbol? Bo mi chyba nie czyta a auto jest z 2010 wersja Progresion. Dziwne, żeby Alfa w tym czasie dawała jeszcze tylko CD.
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 12-04-2016 o 16:57
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Orientujecie się czy w 2011 AR 159 SW JTDM 2.0 170 Km występowała w wersji Distinctive? Czy była dostępna kiedykolwiek taka kombinacja jak Sport Distinctive, bo mam wątpliwości ?
distinctive występowała. w polsce pod koniec produkcji (gdzies w 2011r) byly za to 2 wersje(juz nie bylo progression czy distinctive) ale sport i sport plus. czesto sport to byla odmiana progression ze wstawkami typu czerwone nici czy tapicerku z akcentami. na innych rynkach nazewnictwo i wyposazenie mogly byc inne. najlepiej pogooglowac za katalogami pdf z danego rynku i czasu (sam mam z kilkanaście różnych )
EDIT
tu masz katalog z marca 2011 na rynek polski:
Alfa_Romeo_159_katalog_2011PL.pdf
wczesniejszy juz z ostatnia wersja siedzen wydany w polowie 2010 mam akurat holenderski:
159-brochure_July_2010_NL.pdf
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 25-10-2016 o 14:37
BN to moze berlina, czyli sedan, SW sportwagon czyli male kombi
co do wersji, można dojść po rodzaju siedzeń, panelach (alu czy plastik), lusterkach fotochrom i innych pierdolkach, oczywiście cos ktos mógł dolozyc w opcji, ale wszystkiego na pewno nie dolozyl bo byloby za drogo a moze i by sie nie dalo dolozyc do progression.
troche poszperaj po katalogach, zobacz standardowe wyposazenie i opcje i cos na pewno wydedukujesz
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 25-10-2016 o 20:51
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
ePer do nowszych alf pokarze Ci dokładnie pełną listę opcji 3 znakowy kod i nazwę, tak więc możesz sobie porównać dokładnie tez z polskim katalogiem, czy sprawdzić co było oryginalnie, nawet pokaże Ci chyba wzór tapicerki, kolory boczków itp.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ktoś posiada katalog na rynek włoski, 2010 rok?