ktos spredawal za 150 funtow i nikt nie chcial kupic. poczatkowo to koztowalo ok 1tys funtow (do pomalowania)
ktos spredawal za 150 funtow i nikt nie chcial kupic. poczatkowo to koztowalo ok 1tys funtow (do pomalowania)
Mi wyszedł - przedni 320 zeta (dlatego że koleś puścił mi od razu ze zderzakiem, nie chciał osobno (Zender to nakładka na cały zderzak, choć da się umocować osobno) , progi + nakładka na zderzak tył 180 + lotka dwa lata temu od cuma_borek 130
Należy polować a się coś znajdzie za normalną kasę
PS oczywiście jak sprzedający nie wie co sprzedaje
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez balc3r ; 13-11-2011 o 13:15
Czyli zender to jest nakładka a nie cały zderzak? Rozumiem że ona jest na cały zderzak tak? czy tylko na część? Bo teraz to się pogubiłem już![]()
nakladka na caly zderzak, do starej beemy 5 tez byly nakladki np alpiny. mozna bylo to sobie na "tasme dwustronna" przylepic![]()
Rozumiem że taki pakiet jest szybki w montażu jak i demontażu tak? No i na dokładkę plusem jest to że na zimę można go raz dwa zdjąć i przesuwać śnieg jak spychacz starym?![]()
teoretycznie niby tak. ale jak przymocujemy takie cos na blachowkrety z castoramy, to bedzie wygladalo jak jedno wielkie g.
zendera nie widzialem, nie wiem, nie mam pojecia co z tylu siedzi za ta nakladka, na co to sie zaczepia itd... pewnie jak fabryka dala, bylo cos do zamocwania, ladna srubka z napisem "zender", a jak jest juz po przejsciach i z trzeciej reki, to moze byc mocowana nawet na gume do rzucia hehe. polak to pomyslowe zwierze przeciez
No tak ale wydaje mi się że ma 2 miejsca na górze na śruby tylko pytanie jak się bo przymocowuje z boku? żeby do nadkola ładnie przylegał... No bo tam to raczej nie na śrubę i nie na wkręta![]()
Na plastikową spinkę tak jak nadkola są mocowane do zwykłego zderzaka ew wkręcik.
mhm...ale to chyba najlepiej wystawić cały samochód do blacharza i niech on się martwiA może ktoś znalazł jakiś pakiet?
![]()