Patrząc na to jak działacie, planuje wybrać się kiedyś do Was. Mam nadzieję, że pomysł wypali![]()
Patrząc na to jak działacie, planuje wybrać się kiedyś do Was. Mam nadzieję, że pomysł wypali![]()
kolego jest super mowie ci . Bylem na jdenym ze spotow z chlopakami z Konina i Jarocina i bylo zajefajniebyl grill i gra w paintballa poprostu super czas spedzony w gronie osob z forum alfaholikow fajnie spedzony dzien w super gronie. Coz poprostu nie ma co pisac ale trzeba to przezyc
ja zamierzam tez sie wybrac nastepnym razem ale narazie jest u mnie brak czasu
nietety
Młody, Mikas szykujemy spota w Ślesinie lub w Koninie 10 lub 11 Grudnia. Zajżyjcie do tenatu KoninAlfa - fajny by było jak było by nas więcej![]()
Xofer jak narazie jestem wolny w te dni wiec jest duza szansa na to ze sie zjawie ale dam Ci jeszcze znac dokladniej troche blizej tego terminu zgoda??Ale Dzieki wielkie za zaproszenie
![]()
Przemyślę temat![]()
Powitać kolegę z Kalisza
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Witeczka!![]()
Xofer niestety ja odpadam i nie bedzie mnie na waszym spocie poniewaz padlo mi lozysko oporowe w skrzyni i musze je wymienic a narazie nie widze tej opcji tak szybko a nie chce jezdzic na zepsutym lozysku bo rozwale cale sprzeglo. Wiec tym razem nie przyjade na spocik ale moze innym razem sie zjawie a tym czasem zycze udanego spotkaniapozdrawiam
melduje sie z Kalisza![]()
O jak fajnie.
Jednak jest nas tu sporo. Może zorganizujemy kiedyś i u nas jakieś małe spotkanko?
Migi- pochwal się autkiem w dziale "Nasze Belle", żeby było wiadomo komu machać![]()