no no pogratulować,
i prosimy o więcej i dokładnych zdjęć, szczególnie z okolic łączeń i szczelin, np przy szybach i ogólnie drzwi np po otwarciu, dokąd folia sięga
no no pogratulować,
i prosimy o więcej i dokładnych zdjęć, szczególnie z okolic łączeń i szczelin, np przy szybach i ogólnie drzwi np po otwarciu, dokąd folia sięga
Wyszło bardzo ładnie. Ja zrobiłbym czarne lusterka.
też wyglądają super ale guma musi być do nich cały czas naczerniona![]()
Ile zeszło Ci materiału na oklejenie całego auta ?
Tez mysle na oklejeniu Alki tylko na razie mam dylemat bo auto nie jest garazowane i zima / lato stoi na ulicy a moj zamysl jest taki:
karoseria : grafitowy mat
lusterka / klamki / ,,serducho" czarny mat
kola: czarny mat
lampy przod: ,,zrobic srodek" ze srebrnego na czerwony
kierunkowskazy przod + boczne wymienic na czarne + lampy tyl na czarne
taka moja wizja Alki na przyszlosc tylko kurna to parkowanie na dworze i nie wiem jak to folia zniesie
Bardzo fajna sprawa z tymi okleinami. Kiedyś w programie "Fani czterech kółek" oklejali starego Mini. Wyglądał obłędnie. Malowanie z takim efektem kosztowałoby majątek. Super, że ktoś się tym zaczął bawić. Powodzenia w dalszych pracach!
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Ile kosztuje taka przyjemność?![]()
Z obawy na straty zamawialem duzo wiecej foli.
4m czarnej (zuzyte 2m na dach + okolo 70 cm na kola)
20m bialem z czego nie wiem ile zostalo ale sporo ( z moich obliczen to na 147 potrzeba jakies 14 do 15 metrow na cale autko)
Jesli chodzi o koszty to za
-4m foli czarnej
-20m foli bialej
-2 rakle plastikowe z okladzina filcowa
-2 rakle filcowe
-2 pary rekawiczek (przydatne bardzo)
-2 nozyki + 10 wkladow zapasowych (zuzyte 4) - specjalne nozyki nierysujace szkla.
-3 pary magnesow
Za to wszystko zaplacilem 250 euro z przesylka. Tylko dobrze miec kogos kto posiada VAT europejski bo 20% Vatu angielskiego odpada (ja tak zrobilem)
Przesylka do polski kosztuje 19,95 funta przy zamowieniu do 100 funtow a powyzej 12,34funta.
adres firmy:
http://www.mdpsupplies.co.uk/index.asp
Ceny foli zaczynaja sie od 8 funtow za metr biezacy i ida w dol w zaleznosi od dlugosci jaka sie zamowi (szerokosc 1520mm)
Cena zadawalajaca porownujac do 120 zl w Polsce